úterý 22. září 2015

Rajče start

Rajče tyčkové Start S F1. Osvědčený hybrid raného tyčkového rajčete, rostlina je středně vzrůstná, plod je středně velký, se slabým náznakem žeber, intenzivně . Rostlina je středně vzrůstná. Raná tyčková odrůda vyznačující se středně velkými plody sladké chuti.


Ty jsou odolné proti praskání.

Jsou vhodné k přímé konzumaci . Raná, středně vzrůstná odrůda. Plod je středně velký, se slabým náznakem žeber, . Je velice odolná vůči praskání. Hodí se jak k přímé konzumaci tak i do salátů . Dovolujeme si vás upozornit , že katalog je primárně určen k poskytování informací a není aktuální nabídkou . Start Fje raný, velmi výnosný hybrid vhodný pro polní pěstování, ale i k.

Název této rané odrůdy tyčkového rajčete vychází z tvaru a velikosti jeho plodů. Ten je opravdu jahodový s typickým žebrováním. BEJBINO F– rajče koktejlové tyčkové (baby) raná, rajčata pro mlsné jazýčky raná, rychle rostoucí odrůda . START – osvědčená klasika ! Kliknutím na níže uvedený odkaz Odeslat, v souladu se . Kup teď Kč s dopravou Kč.


Prodáváme široký sortiment semen zeleniny, trvalek i letniček. Také dodáváme semena bylinek a léčivých rostlin. Máme pro vás ty nejpříznivější ceny. Plodí středně velké plody o hmotnosti – g, . Velmi raný hybrid středního vzrůstu, určený pro přímý konzum. V průběhu vegetace postupně vyštipujeme zálistky.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Provozovatelem webu rajce.

Start S je tyčkové rajče , hybridní vhodné pro rané pěstování. Je vhodné jej pěstovat ze sazeniček a to jak na. Raný až poloraný hybrid vhodný pro rychlení a polní pěstování. Kulovité chutné plody jsou odolné proti praskání.


Ale není nad sluníčkem vyhřáté rajče čerstvě utržené z keříku – to chutná docela. Vyrovnané kulovité plody jsou odolné proti praskání. Raná odrůda poskytujíví vysoký výnos. Zavlažujeme 1x týdně velkou dávkou vody.


Vhodná pro rychlení ve skleníku i pro. Okurka salátová polní Natálie FOsiva moravia g. Vegetační vrchol vyštipujeme za 5. Momentálně není skladem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky