pondělí 21. září 2015

Betonové skruže bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Inzerát byl odebran z oblíbených. Dům a zahrada - Skruz bazar. Betonove skruze vnitrni prumer 100cm.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Prohlédněte si aktuální ceníky všech typů betonových skruží. Klikněte na obrázek pro zvětšení a najděte si cenu konkrétní skruže. Přesvědčte se na vlastní oči, . Prodáváme betonové skruže , betonové trouby, betonové kónusy, betonové poklopy a poklopy bez odvětrání, betonové vyrovnávací prstence a šachtová dna. Dom a záhrada - Predam skruze bazár. Plastový poklop na skruž ,studnu - prům.


Vyberajte z inzerátov. Prodám skruže vnitřní průměr 150cm, výška 50cm s oky pro snadnou manipulaci. Dopravu zajistím po celé ČR, zavolejte a .

Bezplatná inzercia, betonove skruze predaj a inzercia. Predám 2ks betonové skruže so schodíkmi rozmer 75cm x vonk. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Používají se jako krycí desky na betonové.


Prodám betonovou střížku o rozměrech 110x61x5cm vhodná na elektro rozvaděč nebo jiný. Jsou dodávány ve stavební . Sedmnáct masivních betonových skruží tvoří obrazec, který dominuje celé fasádě stavby i ulici. Skruže jsou hodně odolné vůči mrazu a dalším . BETONOVÉ PRODUKTY BETONOVÁ SKRUŽ - VPUSŤ. Všechna práva vyhrazena - Stavební Bazar - Internetový obchod. Vše průměr 100cm až na výstupní redukci a poklop = 50cm.


Hledáte betonové skruže ? Procházejte největší české bazary najednou. Sekce Stavební materiál materiál - stavba inzerce - stavební bazar. Kdo prodá dvě studniční skruže :. Studniční betonové skruže , Praha bazar , bazoš.


Rozměry: vnitřní průměr 1 . Nechcete si zničit pozemek bagry?

Prodám za 5Kč a odvoz 2ks nové betonové skruže průměru 100cm. Koupím poklop betonoví na dvě poloviny pasující do sebe na stundu na skruže 11ocm cena do 15OOkč děkuji za nabítky jsem s okolí Brna do 8okm mužu dojet. V naší prodejně Vám nabízíme široký sortiment betonového zboží od předních. Průměr 100cm, výška 100cm.


Cena dohodou, osobní odběr, po Zlínském kraji možný dovoz. Betón a betónové výrobky. S netradičním nápadem, který řeší nedostatek prostoru, přišel architekt James Law. Z betonové skruže vytvořil účelnou pracovnu nebo útulný . Kleště pro manipulaci se skružemi.


Skládají se ze svěrek na řetězech zakončených okem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky