pátek 18. září 2015

Elektrický strouhač zeleniny

Po stisknutí tlačítka strouhají, drtí, melou i sekají např. Bohatý výběr elektrických struhadel značek ECG, Moulinex, Philips, Tefal a další. Hledáte strouhač zeleniny ? KENWOOD AT34 kráječ a strouhač. Inovativní přístroj zastřešený patenty!


Kráječe jsou vhodné na krájení chleba, zeleniny , sýrů, uzenin či vajec.

Kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninu , kusů vyměnitelného příslušenství. Kompaktní mlýnek na maso, který opravdu dokáže pomoct s přípravou různých receptů na masové pokrmy, ale také salátů díky nástavci na . Univerzální strouhač a kráječ! Větší pestrost díky strouhacím nástavcům. S naší řadou Fresh Express bude příprava porcí ovoce a zeleniny denně hračka . Sekáčky, krouhače na DATART.


Ty nejlepší sekáčky, krouhače nakupujte online u odborníků a využijte naše služby! Krájení nebo strouhání zeleniny ručně trvá celou věčnost a navíc si.

Použijte elektrický strouhač na brambory, mrkev, sýry, ořechy, suché . Elektrické struhadlo na tvrdou zeleninu a zelí. Prodám elektrický strouhač , nový, nepoužitý. Lze zpracovávat různé druhy zeleniny , ovoce, ořechy, sýry, strouhanku, čokoládu ,. Kráječ Speciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninu Může krájet, řezat a strouhat Dodávané příslušenství: kusů . Ariete ART 4Grati elektrický strouhač.


Nabízíme kvalitní ruční či elektrická struhadla na zeleninu. Na krájení a strouhání zeleniny , sýra a ovoce. Bez kabelu, struhadlo lze. Pomocník do kuchyně na strouhání a krájení zeleniny ? Jo, nejlepší by bylo něco elektrického.


Kráječe vám pomohou rychle a zároveň dokonale upravit zeleninu , brambory i. Přípojný krouhač a strouhač zeleniny RUm 22. Zpracovává syrovou zeleninu , ovoce a na speciálních discích ořechy, parmezán, strouhanku, čokoládu, brambory, křen a. KROUHAČ ZELENINY CL E, 230V. SaladMaker dokáže zeleninu , sýr či salám krájet na plátky, na jemné proužky nebo nasekat přímo do salátové mísy,.


Sekání, krájení, strouhání , zdobení, sliceování. Jakkoli tomu chcete říkat, kráječ Sencor to dokáže všechno.

Bez problémů s ním připravíte zeleninu na salát,. Krouhače zeleniny jsou určeny dle svého výkonu pro různé gastronomické provozy – velkokapacitní jídelny, lahůdkářské provozovny, školní jídelny, školky,. Zeleninu a další pochutiny tak dokážeme zpracovat rychle a pohodlně, bez. Praktický elektrický strouhač využijete všude tam, kde se strouhá často,.


Je skvělý pro zjednodušené strouhání mnoha druhů zeleniny , brambor, ořechů, sýra. STROUHAČ NA MRKEV A SYROVÉ BRAMBORY. Slouží ke strouhání a krájení kořenové i jiné zeleniny , brambor, cibule, . Krouhač zeleniny Nudličkovač - Julienne- hranolky, bramb,stripsy, celer, mrkev, Zobrazit větší.


Druh disku, nožů a příslušenství: strouhač nudličkový - zeleniny , sýr, pečivo, oříšky, mandle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky