pondělí 21. září 2015

Bubnová sekačka tekton

BriggsStratton HP, dvě rychlosti vpřed. Diskuse, recenze a videa. Stavebnicová bubnová sekačka Tekton na vysokou i nízkou trávu. Unsubscribe from DAKRsro?


Základní verze bubnové sekačky Dakr Tekton je osazena 4-taktním. Kosiarka rotacyjna Dakr Tekton. Od ostatních sekaček Tekton se liší pouze motorem. Sekačky Tekton se používají nejen pro sečení luk a zahrad u chalup a rodinných domů, ale i tam, kde je nutné každý den sekat trávu.


Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. MIVA Bílovec nabízí bubnovou sekačku ze stavebnice Tekton nyní za akční cenu.


Bubnová sekačka tekton

Moderní a velmi tichý stroj s motorem HONDA za vynikající cenu. Pro náročné terény s plochou do 12. DAKR TEKTON - bubnová sekačka. Sekačka Tekton Enduro HP Tekton Enduro má. Honda HP, dvě rychlosti vpřed.


BS 8Series 6Series SV. Konstrukce stroje ve spojení. Na základě četných dotazů zákazníků uvádíme na trh celoplošně krytý 4-nožový talíř pr. Pro určitou skupinu zákazníků může být tato lehká sekačka dobrý prostředek k tomu, jak zkrotit extrémní porosty na svých chatách, kolem chalup a všude.


Bubnová sekačka tekton

Při jeho vypnutí se točí každé kolo nezávisle na sobě . Bubnová sekačka Tekton Enduro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky