středa 22. srpna 2018

Vertikutátor al ko návod

Vertikutátor je vhodný pro použití na větších. Doporučená pracovní plocha 400 . Frézovací válec, ocelových nožů. Benzínový vertikutátor AL - KO Combi Care P Comfort představuje ideálního pomocníka při péči o. Návod k použití, User Manual (Ke stažení PDF, MB) . Ilustrativní použití elektrického vertikutátoru AL-KO 32.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Produkt není momentálně k dispozici. Sekačka AL-KO Comfort Comfort BR (B_S 625).


Upozornění: Před prvním uvedením provzdušňovače do provozu si důkladně pročtěte tento návod k obsluze a dodržujte. Vybrali a porovnali sme pre vás vertukutárov v zastúpení značiek 4x Al - ko , 3x Wolf-Garten, 2x Hecht, 2x Fieldmann, 1x Einhell, 1x MT . Elektrický vertikutátor AL - KO Combi Care 36. Símbolos en la máquina Lea el manual de instrucciones antes de la puesta en.


Vodite vertikulator samo u brzini koraka hoda „„ Nemojte nikada.

Symboly na přístroji Před uvedením do provozu si přečtěte návod k použití! E Comfort - návod k použití. Návod k obsluze pro Péče o trávník a půdu - Návod k obsluze, Péče o trávník a půdu,.


Nůžky na trávu AL - KO GS 7. Výrobce: solo by AL - KO. Exkluzivní záruka: let! Určen pro velké plochy cca 8m2.


Aby byl trávník efektivně vertikuován, doporučujeme například elektrický vertikutátor AL - KO Combi Care 36E z řady Comfort nebo benzínový vertikutátor AL - KO. Jen výkonný vertikutátor efektivně odstraní mech, plsť, starou a odumřelou trávu. V opačném případě nemají vzduch, voda a živiny přístup k travním kořenům. Popis: Prodám vertikulátor AL - KO. Funkční, výborný pomocník při údržbě zahrady.


Funkce frézování a provzdušňování. K vertikulátoru válce a návod k obsluze . WOLF-Garten AMBITION V 3E. Prodám nový elektrický vertikutátor AL - KO Combi Care E Co.


K dispozici je i návod k použití. Predaj, servis, požičovňa, oprava, náhradné diely, príslušenstvo, cena, cenník a e-shop techniky AL - KO.

NOVÁTOR, Trolejbusová Košice. Po každé vertikutaci vyþist te vertikutátor ruþním smetáþkem. Originální návod k obsluze 42. A gépet soha ne hagyja el úgy, hogy nem.


Trvale odstraní mech, plevele a starou travní plsť, aby váš trávník mohl opět volně dýchat. Al - Ko Benzínová trávna fréza Combi Care P comfort. CZ Benzinovy vertikutátor.


Původní návod k používání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky