čtvrtek 23. srpna 2018

Hloh obecný prodej

Tak trochu zapomenutý keř, který má léčebné účinky. Už osobní lékař Jindřicha IV. Hloh obecný ´Paul´s Scarlet´. Jasně zelené listy na jaře doplňují sytě růžové . Krásný kultivar hlohu malého vzpřímeného vzrůstu s rozložitými větvemi. Koruna je kulatá až kuželovitá.


Původní evropská teplomilná dřevina s atraktivnými červenými plody. Trnitý keř, ideální do venkovských zahra i jako živý . Crataegus laevigata ´Paulś Scarlet´. Velmi nádherný a oblíbený kultivar růžovo plnokvětého hlohu. Vykvétá v době, kdy už je olistěn (květen–červen), i přesto . O PŘÍZNIVÝCH ÚČINKÁCH TÉTO BYLINY NA LIDSKÝ ORGANIZMUS SE DOZVÍTE V HERBÁŘI ROSTLIN . Uprostřed jara, když už je strom olistěn, na pozadí jeho syté zeleně vykvétají shluky. Křovinaté stráně, meze, pastviny, podél cest.


Tato bylina je známa také pod názvy hložek, hlohyně, hloží, hložinky, loh, loch, . Asie, velmi dekorativní strom, výška 3-4m, listy zelené na podzim zbarvují do . Posiluje a prokrvuje srdeční sval, uklidňuje a povzbuzuje činnost srdce, odstraňuje silné bušení srdce a arytmii, rozšiřuje věnčité tepny kolem srdce, výrazně . Domovinou mu je Evropa a severní Afrika. Zřejmě nejpěstovanější odrůda hlohu s plnými tmavě růžovými až červenými květy. Odolný a vhodný pro parkové i zahradní úpravy.


Hloh obecný prodej

O firmě ›Certifikace ›Kontakt ›Sortiment. Fotogalerie›Obchodní podmínky ›Napište nám ›E-shop. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu.


Výhodná cena od 1Kč s rychlým . For Health - vše z čisté přírody pro vaše skutečné zdraví. Doplněk stravy pro rychlé a. Kontejner - krytokořenná sazenice pěstovaná v kontejneru, prodej včetně plastového kontejneru. Zásilkový prodej neprovádíme. Amelanchier ovalis Helvetia ( Muchovník obecný Helvetia).


Hloh obecný prodej

Prodejce prodej -rostlin (24). Hlohy jsou rozkladité keře nebo stromky dorůstající v přírodním prostředí až m výšky, výrazně trnité, jejichž borka je . Tento produkt je již vyřazen z prodeje a nelze objednat u výrobce. V Česku je to novinka a. Listy střídavé, řapíkaté, v obrysu obvejčité až kosníkovité, na okraji pilovité, . Větší keř až menší strom na jaře s ohromným množstvím . Má příznivé působení na kardiovaskulární systém a dá se přidávat i. Tradiční léčivý čaj z hlohu k podpůrné léčbě lehčích forem zvýšeného krevního tlaku.


Zlepšuje průtok krve k srdci a podporuje srdeční činnost. Na základě nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. Radou neschválená výživová .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky