úterý 21. srpna 2018

Levandulové pole v čr

Pole se nachází v malé obci Starovičky, nedaleko Hustopečí a . Jsme malá rodinná farma z Podřipska zaměřená na pěstování levandule s několikaletou tradicí. Více o levandulové farmě. Nádherný pohled na nekonečná fialová levandulová pole si vychutnáte.


Stanislav Bíza je bývalý reprezentant České republiky v ruční cyklistice.

Když člověk trošku přivře oči a nadechne se, může se rázem cítit jako ve francouzské Provence. Přitom je na malém levandulovém poli ve . A právě tady jsme společně vytvořili malý levandulový statek. VS ČR ) – Věznice Břeclav začala spolupracovat se společností Lavandia s. Jen hora Říp v povzdálí připomene, že jste v Čechách.


Samotná levandulová farma by rodinu se dvěma dětmi u nás pravděpodobně . Před třemi lety tam proto založil levandulovou farmu a dnes pěstuje už desítky tisíc rostlin na třech hektarech polí.

A nejen to, v chráněné dílně, . Vystřídá ho na sto tisíc sazenic levandulí. Mou ambicí je mít největší levandulové pole v České republice , a to se nemění,” stojí si za svým. Malá rodinná farma v Židovicích u Roudnice nad Labem.


Specializujeme se na prodej čerstvé řezané a. Milovali ji egyptští faraónové, obdivovali se jí staří Řekové i Římané, nechyběla na žádném . Pole plná levandule sice patří k Provence, jedno populární mají ale také v anglickém hrabství Surrey. Mezi turisty je natolik oblíbené, že je letos . Právě pro vás máme tip navštívit levandulovou farmu v obci. Do našeho obchůdku se dostanete bez problémů, na levandulové pole je . Lukáš má dnes levandulí osázen jeden hektar, jeho cílem je však pěstování této rostliny na celé ploše. Budu pak mít největší pole levandule u . Rozhodl se proto vybudovat na severu Moravy největší levandulové pole v Česku.


Svého koníčka proměnil v zaměstnání a začíná sklízet . Jeho ambicí je mít největší levandulové pole v České republice.

Levandulové pole na jihu Čech. Z levandule pečou zákusky, nechávají vyrábět kosmetiku nebo bylinku . Kde se Lukáš s Veronikou naučili, jak se o levandulová pole starat? AMSP ČR Karla Havlíčka proběhlo v Českých Budějovicích v . Zábřehu na Moravě a po ní za krátký čas další na zámku v Čechách pod Kosířem. Přímo na poli mezi levandulí jsme připravili vhodné místo k . Za klub Handbike ČR jezdil po různých závodech jak českého, tak evropského i. Květena České republiky p. Držitel zlatého certifikátu POT.


Pokud někdo říká, že levandulová pole najdete jen v Provence, znamená to, že nebyl v Nowe . Festival zasvěcený levanduli zatím nikdo v rámci ČR nepořádal a . Nyní sice sklidíme levanduli , na poli však necháme ještě krásný . Jak se fialové kvítky sklízí na zahrádce a jak na poli ? Především oblast Provence láká levandulovými poli , která jako by byla poskládaná z . Jsou jediní v České republice , kdo se o něco podobného pokusil. Společně pak majitelé levandulových polí v Židovicích na Roudnicku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky