úterý 14. srpna 2018

Biotoll na sršně

Osobne jsem takto pomahal jiz nekolik . Pro někoho, kdo je na vosy či sršně alergický, jde o noční můru. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Proti vosám a sršňům stříkejte do hnízda ze vzdálenosti 3-4m, a sice proti. Ochrana před hmyzem s dlouhodobým účinekem!


Insekticidní prášek proti vosám.

Výhody: Aplikace hubicí (zmáčknutím obalu) – dolet m, stačí aplikovat na hnízdo nebo do okolí vchodu – vosy prášek naberou. V Česku žije zhruba pět druhů vos včetně největší z nich, sršně obecné. Aerosol pro okamžité hubení vos a sršnů. Hubení mravenců, vos, sršní. Tajemství divočiny Sršeň žlutavá dokument O hmyzím dravci neuvěřitelný život CZ HD - Duration: 25:59.


Velkou výhodou použití přípravku je aplikace zmáčknutím obalu na vzdálenost cca 2m. BIOTOLL na vosy, dobrá likvidace vos ve vosím hnízdě. Vosa, sršeň ani včela na vás nezaútočí jen tak bez důvodu. Většinou je člověk předtím musí rozběsnit zoufalým mácháním rukama nebo .

Doporučuji speciálně vyráběný Raid spray proti vosám a sršňům - má trysku, která stříká proud . Effect proti vosám a sršňům 750ml. Vosy a sršni jsou jasní, ale u včel je dobré postupovat s rozumem. Přípravek působí kontaktně okamžitě po aplikaci.


Hasičák na vosy a sršně Bros. Charakteristickými znaky sršně jsou tři páry nohou a jeden pár blanitých křídel. Biolit Plus 0sprej proti vosám a sršňům , 4ml. Pre niekoho, kto je na osy či sršne alergický ide o nočnú moru. Ako vyhubiť osi a sršne ? Sprej proti vosám a sršňům.


Komizol - oprava strechy, ploché strechy, hydroizolácie, zatepľovanie obytných domov a budov, eshop, požičovňa fasádneho lešenia. Vůbec jsem nevěřil, že by ten prášek mohl zabrat, posypal jsem místo kudy lozily dovnitř. Turbo prípravok na hubenie hmyzu hasičák na osy a sršne.


Obsahuje přírodní voňavé a čichové látky, které přitahují vosy a mouchy. Neláká včely ani jiný užitečný hmyz. Biotoll insekticid proti mravencům 200ml.


Bros sprej s hasičákem na vosy a sršně - 300ml. Stránky letáků zobrazujeme s .

Mezi jednu z největších pak můžeme zařadit sršeň (Vespa crabo). EFFECT proti osám a sršňom - aerosol. Prezri si u nás biotoll osy a porovnaj ceny v 10. Přípravky na mouchy, komáry, mravence, vosy, sršně , klíšťata, šváby, štěnice, rybenky, pilouse, roztoče.


BIOLIT Plus na vosy - Prostorový a povrchový sprej na hubení vos a sršňů. Našli jsem na půdě hnízdo sršní ,prosíme o radu co s nimi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky