pátek 10. srpna 2018

Reldan 22 insekticid

Kontaktno želučani insekticid. Oblik formulacije: koncentrat za emulziju (EC). RELDAN EC namijenjen je za suzbijanje štetnih kukaca u:. Formulacija: EC - koncentrat za emulziju.


Način djelovanja: kontaktno i želučano. Koncentrat za emulziju (EC). Posledici izrazito globinskega delovanja sta njegova izredna . V rastlinah in okolju se hitro razgradi. Inhibitori acetilholinesteraze.


Nesistemični insekticid i akaricid sa kontaktnim, digestivnim i respiratornim delovanjem. Za zatiranje škodljivcev v vinogradih. Působí jako kontaktní, požerový a dýchací insekticid s výrazným fumigačním . Postrekový širokospektrálny insekticíd vo forme emulgovateľného koncentrátu pre riedenie vodou, určený na ničenie cicavých a žravých škodcov . Doba použiteľnosti prípravku ‎: ‎roky od dátumu.


Reldan 22 insekticid

Přípravek na ochranu rostlin. Reldan 22EC 100ml : INPEST. Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití. Cythrin Max, Abanto, Krisnt EC te ekološki insekticid Piretro Natura. Insekticidy se významně podílely . Je kontaktní, požerový a dýchací insekticid s výrazným fumigačním účinkem, postřik hubí škůdce ve všech vývojových . Vhodná náhrada za přípravek Calypso . Postřikový širokospektrální kontaktní insekticid k hubení savých a žravých škůdců všech vývojových stadií např.


Actara je sistemični insekticid , ki učinkovito zatira ameriškega škržatka,. Tako se imenuje insekticid , ki se po svetu, tudi v Sloveniji, uporablja za. Hubí škůdce ve všech vývojových stadiích.


Reldan 22 insekticid

VALENTIN EKO INSEKTICID IZ NARAVNEGA PIRETRINA . Calculator app for farmers . Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití. Novi, visokoefikasan insekticid namenjen je suzbijanju velikog . Termín ošetření: Jabloně: Ošetřujeme v. Daskor 4cipermetrin klorpirifos-metil. Obchodní název přípravku. Veľkoobchodné balenie: ks. Funkce přípravku: insekticid Úprava: emulgovatelný koncentrát Hořlavost: hořlavá.


Mospilan by měl být systémový insekticid , měl by tudíž zabít i larvy, ale. BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle přílohy II k nařízení (ES) č. REACH) ve znění nařízení (ES) č. Pokyn týkající se okamžité lékařské pomoci a zvláštního ošetření Tato směs obsahuje inhibitor cholinesterázy. Nejlevnější e-shop obchod santim.


Zboží za akční ceny, slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky