úterý 19. června 2018

Zahradnický substrát 100l

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. AGRO zahradnický substrát l. Agro kompost zahradnický 50l. V naší nabídce najdete také univerzální zahradnický substrát , zahradní rašelinu, mulčovací kůru, substrát pro muškáty i pro pokojové rostliny. Je nejlepší pro jejich zdravý růst a to díky AKTIVNÍMU KŮROVÉMU HUMUSU.


Revitalizační organický substrát je významnou novinkou, na jejíž vzniku se. Záhradnícky substrát s mykorhízou Floria l. Ideální substrát pro vegetativní množení rostlin bylinnými i dřevitými řízky. Kypří , vylehčuje a provzdušňuje půdu nebo zahradnický substrát.


V našej ponuke nájdete univerzálny záhradnícky substrát , záhradnú rašelinu, mulčovaciu kôru, substrát pre muškáty aj pre izbové rastliny. Agro-perlit je expandovaná vulkanická hornina. AGROPERLIT je expandovaná vulkanická hornina. Střešní substrát intenzivní s liadrainem. PROFI Kůrový mulč big bal.


Kokosový substrát Coco Mark 70l, lisovaný kokos obsahuje přírodní Trichodermu pro snadné pěstování. Kekilla profesionální substrát z Finska 100L. Substrát na muškáty a iné balkónové kvety 50l. Seno luční MAXI, 1l , kg.


Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Prostředek k výživě a ochraně. Garden Boom Interior Substrate - interiérový substrát. Zahradnicky substrat 1l. Elektrický ver- tikutátor.


Použiteľný v záhrade aj pre črepníkové rastliny! Cieľ je prikrývať, teda slúži na dekoráciu, ale okrem toho zabraňuje aj vyrastaniu buriny a zohráva veľkú úlohu aj . Agroperlit 1litrů cs Agroperlit 100l. ES hnojivo = neomezená exspirace produktu v originálním obalu. Minimální dávka 60l, lépe až 100l.


Fúrik 100L LIVEX pozinkovaná konštrukcia, rôzne farby. Hnojivo a obsahem stopových prvků,pro zeleninu a. FLORIA ZAHRADNICKÝ SUBSTRÁT , l, 152. Dobrý den, mám zájem koupit Profesionální substrát 2l, 2ks. Surovina vhodná pro přípravu kvalitních pěstebních substrátů, pro.


Pôda vrchnej časti jamy sa obohatí o vhodný záhradnícky substrát , tým. Citronovníkovec trojlistý k-11. Univerzálny záhradnícky substrát je na báze rašeliny a kompostov obohatený základnými živinami. Vhodný pro všechny druhy bylinek a koření.


Vystačí na 1l hnojivé zálivky. Mulčovací kůra - borová, 1l , 9Kč, , 11Kč, Detail.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky