pondělí 25. června 2018

Biorepel

Jsme regionálním prodejcem zahradní techniky pro Brno a okolí. Profesionální prodej a servis zahradní techniky , elektrického nářadí a krbových kamen. Tisíce spokojených zákazníků.


Rychlá doprava velkých balíků. Nabízíme zahradní, lesní a komunální techniku.

Servis zahradní techniky. Prodáváme sekačky, traktory. Rain Bird zavlažovací systémy, Gardena zahradní nářadí, zahradní technika , elektrické sekačky, nůžky na stromy, hadice. Všechny stroje u nás zakoupené předáváme zkompletované a zprovozněné.


První náplň olejů u 4-taktních motorových strojů je zdarma. Při zakoupení strojů ze . Půjčovna stavební, zahradní , bourací a hutnící techniky.

Provozovna se nachází v Moravském Krumlově (nedaleko jsou Ivančice, Brno venkov). Společnost Garden Studio s. Od svého počátku se naše firma zabývá prodejem zahradní , lesní a komunální techniky a poskytováním . DOLMAR zahradní technika. Renomované výrobky této značky splňují požadavky . Vážení zákazníci, vítáme Vás v našem internetovém obchodě. ZAHRADNÍ TECHNIKA - Miloslav Nečas Brno - Černá Pole.


Prodej a servis zahradní techniky a nářadí. Hranice, GardenTechnik ŠOBORA s. Malotraktory TERRA - VARI vynikají snadnou přestavbou z bubnové sekačky na mulčovač, frézu, kartáč či radlici. Jsme TOP prodejci náhradních dílů na zahradní techniku.


Jen u nás nakoupíte díly prověřené dlouholetou praxí. Jaro se blíží a je nejvyšší čas vyhrnout si rukávy a nasadit zahradní rukavice. Specialista na sekačky, sněhové frézy a zahradní techniku.


Velice se omlouvám, ale z důvodu nemoci nemusí být u některých položek aktuální cena. Motorové pily, zahradní sekačky, postřikovače, zahradní vysavače, .

Elektrické zahradní nářadí od firmy Bosch je vaším spolehlivým pomocníkem a podporou, když chcete dát zahradu do pucu. Naše zahradní nářadí vás přesvědčí. Japonská společnost YAMABIKO, která je výrobcem zahradní techniky ECHO, je třetím největším výrobcem motorového nářadí na světě a . Nářadí, zahradní technika. Prodej, servis a půjčovna nářadí a zahradní techniky.


Zahradní technika Bosch přehledně na jednom místě. V našem e-shop je i půjčovna zahradní techniky Husqvarna, Honda, Vari a invalidních vozíků Brno. AGRO CENTRUM - zahradní technika Agro Centrum - vše pro Vaši zahradu! E-shop HECHT - specialista na zahradu. Nakupujte přímo od výrobce!


Husquarna, STIHL, Stiga, Cub Cadet a další. Již let patříme k největším prodejcům dílenského nářadí, zemědělské a zahradní techniky v České republice. ADMIRA NÁŘADÍ - půjčovna nářadí Brno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky