čtvrtek 14. června 2018

Prodám vozík za vari

Prodám málo využívaný komplet vari Tera. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vari vozík. Nebo zadejte inzerát zdarma a. Přímo u prodejny v Libici nad Cidlinou můžete navštívit také bazar. Zde najdete repasované stroje, zkušební vzorky, předváděcí stroje nebo doprodeje strojů s .

Dobrý den, prodám Terra - Vari systém včetně příslušenství. Vozík připojitelný za malotraktor VARI IV s převodovou skříní řady DSK-317. DSK-3je velmi užitečným pomocníkem jak na poli, tak při odvozu dřeva z lesa.


Dom a záhrada - Vozik vari bazár. Prívesny vozík za malotraktor Terra Vari Agzat. Cena dle stavu - tis. Nevyplněno, Nevyplněno, 4. Procházejte největší české bazary najednou.

Projděte si inzeráty prodam tera vari na inzertním serveru AVÍZO. Bržděný, nutno opravit brzdný válec. Všechno v provozuschopném stavu.


Vozík za Vari s originální ojí ,na kvalitních kolech s ložisky. Za cenu nakoupeného výrobního materiálu. Při zakoupení malotraktoru VARI IV GLOBAL s motorem VARI XP-2dostanete vyklápěcí návěs ANV-4zdarma. Motor GCV 16 koupeno v roce.


Pojezd malotraktoru obstarává převodová . DRŽÁK KOSY UNI-VARIODLITEK. PRODÁM bržděný vozík Tera Vari Agzat. TERA VARI POJEZDOVÁ PŘEVODOVKA S KOLY A NÁPRAVOU. Dále jsou k dispozici různé přídavné zařízení, jako vozík , pluh a něco co asi nevím k. Dvoutaktní motor pro veškeré nářadí a pojezdy Vari Tera, spolehlivý a silný pomocník. Ruční vozík Rapi modrý, plná kolečka, skoro nový, cena 7Kč.


Vše je v perfektním stavu a minimálně použité. K teře byl přikoupen nosič . Vozík Vari Sulka AV- určen pro převodovky DSK-3a DSK-31 nožní brzda.

EKO DOTACE VARI - PJGCV1- limitovaná edice. Vidím to na sestavu: motor, lištová prstová sekačka, malý vozík. K traktůrku je vozík , převodovka dsk 31 lištová sekačka, rotavátor s převodovkou, oboustraný pl. Prodej a servis zahradní a lesní techniky Husqvarna, Jonsere Stihl, Vari i Dakr.


Nabídka zahradních grilů, kultivátorů, malotraktorů, sekaček, sněhových fréz, . Prehľadný a denne aktualizovaný TV program na dní dopredu. Zostavte si vlastnú zostavu TV programu z desiatok slovenských, českých a zahraničných TV. Moja mama varí lepšie ako tvoja.


Unsubscribe from VARI STROJE?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky