úterý 26. června 2018

Prodej bříza bělokorá

NA MAJETKU A PORANĚNÍ OSOB. HLAVNÍ ČÁSTI KŘOVINOŘEZU : 1. Regulace výkonu se STOP tlačítkem. Křovinořez je určen ke kosení travnatého porostu, křovin nebo ho.


Víčko palivové nádrže pro křovinořez - náhradní díl, GEKO.

Kontrolu paliva zvládnete pohledem pouhým pohledem na lehce průsvitnou nádrž. Pomalým otevřením víčka nádrže uvolněte. Možnost individuálního nastavení madla. Součástí balení je poloautomatická . RYOBI RBC52FSBO Benzínový křovinořez s . Nejprve bylo třeba „nakrmit“ palivovou nádrž směsí oleje a benzinu v poměru . Hledáte palivová nádrž na křovinořezy ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost .

Palivová nádrž krovinorez ČINA. Kč s DPH 10Kč bez DPH. Náhradní díly a příslušenství ke křovinořezům. BENZÍNOVÁ NÁDRŽ pro křovinořez motorovou kosu - inzerce, prodám. Prodám zcela novou benzínovou nádrž vhodnou pro téměř všechny . Kvalitní výrobek pro profesionální využití.


Nástupce velmi oblíbeného modelu FS 2C-E. Výsledkem inovací je oproti předchůdci menší hmotnost a příznivější cena. Ideální pro vyžínání porostů. Vyprázdněte palivovou nádrž a krovinorez řádně upevněte , pokud je stroj.


Objem nádrže , litrů. Výměna strunové hlavy za nůž ( z vyžínače na křovinořez ). Před použitím našeho křovinořezu si pečlivě přečtěte tento návo abyste. Po doplnění paliva našroubujte pevně víko nádrže na palivovou nádrž , před . Nádrž je dodávaná spolu s palivovým filtrom a viečkom. Plynová páčka s vypínačem.


Tyč motorového křovinořezu.

Komfortně vybavený křovinořez s dlouhou životností, robustní konstrukcí, opatřený. Velká palivová nádrž o objemu l umožňuje zmenšit pauzy při práci z . Výkon motoru, objemnější palivová nádrž a standardní příslušenství činí z tohoto. Nevýhodou je také nutnost naplnit nádrž olejem a benzínem ve správném . Profesionální křovinořez s vysokým výkonem, jedinečnou ergonomií a manévrovatelností.


Děkujeme vám, že jste si zakoupili tento benzínový křovinořez. Nikdy nedoplňujte palivo do palivové nádrže na uzavřeném a nevětraném místě. Hmotnost: Bez žacího mechanismu a krytu: kg.


Průhledná palivová nádrž umožňuje kontrolovat hladinu paliva. Váha s prázdnou nádrží : 1kg. Pokud chcete křovinořez přemístit, vyprázdněte palivovou nádrž a zajistěte .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky