pondělí 21. května 2018

Savo tablety do bazénu

Savo tablety do bazénu

Veškeré informace o produktu. NIKDY NEVHAZUJTE TABLETY PŘÍMO DO BAZÉNU ! Používejte ochranné rukavice a brýle. Skladujte vždy v uzavřené nádobě na suchém a před přímým . Před prvním použitím chlorových tablet (po napuštění bazénu ) proveďte vždy. Zabraňuje množení bakterií a řas.


Celosezónní dezinfekce bazénové vody. Malé chlórové tablety na celosezónnu dezinfekciu a údržbu bazénovej vody. Prípravok zabraňuje množeniu . Další produkty od výrobce Savo. SAVO Maxi tablety do bazénu 3v kg.


Hledáte savo tablety do bazénu ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku. Všetky informácie o produkte. SAVO bazén chlorové tablety 3vmaxi komplex Kg. Malé chlorové kombinované tablety pro celosezonní dezinfekci a údržbu bazénové vody.


Savo tablety do bazénu

Velké chlorové kombinované tablety pro celosezonní dezinfekci a údržbu bazénové vody. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Navíc malým dětem často nevysvětlíte, že do bazénu nečůrá a i. Pak jen za celou sezónu narvu do plováku tablety za 27- Kč. V Tescu měli v akci savo do bazénu , tak jsem koupila 4ks, ale teď nevím, kolik ho tam mám nalít a jak často dolévat.


Chlórové tablety MAXI Vlastnosti: osvedčená kvalita celosezónna dezinfekcia bazénovej vody zabraňuje množeniu baktérií a rias pozvoľné uvoľňovanie účinnej . Tablety lze přidávat: PlovákeDo dávkovacího plováku vložte potřebné množství chlorových tablet. Nechte plovák, aby se volně pohyboval po hladině bazénu , . Chlorové tablety MAXIVlastnosti:osvědčená kvalitacelosezónní dezinfekce bazénové vodyzabraňuje množení bakterií a řaspozvolné uvolňování účinné . SAVO Chlórové tablety do bazénu Maxi kg. Bazénovou chemii si můžete pořídit v různé formě – jako tablety , granulát nebo.


Savo tablety do bazénu

V případě, že byste do bazénu aplikovali příliš chemie, mohlo by dojít k . Dušení vniknutím vody do dýchacích cest je základní příčinou tonutí. Nikdy nenechávejte dítě samotné ve vaně, u bazénu nebo vodní nádrže. Podání 3–tablet rozdrceného živočišného uhlí ve vodě má nezastupitelný . SAVO Bazén - chlórové tablety 3vMaxi 1. Veľké chlórové kombinované tablety na. Savo Maxi tablety chlorové 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky