úterý 29. května 2018

Kanadská borůvka spartan

Tato odrůda roste vzpřímeně do výšky. Odrůda chutí podobná vinným hroznům, tak proč to nevyzkoušet :) Vlastnosti plody veké a světle modré, s nádechem do fialova . Pozdní doba kvetení-neohrožují ji pozdní mrazíky, přesto velmi . Nová raná kvalitní odrůda s velkými, pevnými plody výrazné chuti. Plod: veliký, světle modrý.


Chuť: sladká, připomíná chutí vinné hrozny.

Zrání: od první poloviny VII. Růst: opadavý keř, 1- 2cm . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či . Vegetativně množené rostliny. Plody jsou středně velké, sladké, lehce aromatické.


Keř roste vzpřímeně, středně silně. Raná kanadská borůvka s velikým plodem, s chutí vinných hroznů, dorůstá do výšky až 1m. Raná odrůda kanadské borůvky vhodná i pro začínající pěstitele.

Plody obsahují mnoho vitamínů a minerálních látek, které mají. Neskutečně velké světle modré plody s kořenitě sladkou chutí, která příjemně přetrvává po konzumaci. Plodit začíná už brzy a vytrvává . Eliot _ kanadská borůvka , třetím rokem vyřezávat starší výhony. Intenzita rastu, rýchlo rastúca. Vzdialenosť medzi rastlinami, m. Známá je také pod názvem kanadská borůvka.


Kanadská borůvka ´ SPARTAN. Silné mladé výhonky jsou zabarveny do . Růžová kanadská borůvka pocházející z Ameriky s výtečnými plody. Obří kanadská borůvka SPARTAN.


Borůvka Alaska (muchovník) - Amelanchier Z jedné rostliny dosud největší úroda borůvek! KANADSKÁ BORŮVKA ´PATRIOT´- Poloraná, zakrslá. Spartan , Bluecrop, Goldtraube, Elliott.


Opadavý keř, dorůstající výšky -3m, jehož plody množstvím - 15 . Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz kanadska boruvka od prověřených obchodů a společností. Je náročnější na kvalitu půdy . Borůvka je plod plný vitamínů, obsahující neobvykle velké množství.

Nabízím údržbu a úpravy zahrad a chat. Kamčatská borůvka 13- - CZELABINKA - BAKCZARSKIJ VELIKAN - ALTAJ. Jabloň SPARTAN - Jabloň SPARTAN je zimní odrůda. Kustovnice čínská (goji).


Brusnice-borůvka černá (Vaccinium myrtillus L.) roste planě a je. Lidově se mu říká kamčatská nebo čukotská borůvka (Lonicera kamtschatica). Kvalitní raná až středně raná kanadská borůvka s vynikající chutí, dorůstající do 8m.


Správně se tato rostlina. Chrudim, cena 120Kč, od zahradnictví Bítovany na Sbazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky