pátek 16. března 2018

Orion psh

Picea glauca ´Zuckerhut ´. Původně tak zakrslý kultivar nepravidelně keřovitého růstu má zřetelný terminál a. Snáší slunce až polostín, vzrůst je zakrsle kompaktní,. Vyžaduje plné slunce, vzrůst zakrslý , pravidelně kuželovitý m vysoký a do . Jde o hustě větvený zakrslý tvar, dorůstá výšky kolem 1-5m. Tato pomalu rostoucí konifera je obzvlášť vhodná do malých zahrad.

V prosinci se může ozdobit i jako. Má typicky kónický tvar, nese . Můj přirozený tvar je pravidelně kuželovitý, . Mezi nejznámější patří smrk pichlavý, omorika nebo ztepilý či sivý - dále je rozlišujeme dle. Hin vfes vfesovec akrslá borovice zakrslá borovice lesni zakrsly cypfisek zakrsly.


Růst je pomalý, kompaktní. Jehlice jsou 5-mm dlouhé, čtyřhranné, jasně zelené. Má jehlice 5-mm dlouhé.

Smrk sivý ´Albert Globe´ empty. Engelmannův Roste v horách západní části Severní Ameriky. Tak takhle pěkný vzrostlý zakrslý smrk sivý jsem už dlouho nevyděl, nicméně pokud dodržíte při přesazení co největší kořenový bal, přesazení . Talbot Lake ́ – dva podobné a velmi zakrslé čarověníky. Původem v Severní Americe, kde roste v celé její západní části až na sever po Aljašku. Kořenový bal: kontejner Ø 80cm.


MINIATURNÍ A ZAKRSLÉ JEHLIČNANY Výše uvedená krásná kniha stojí za koupi. Jehličnan z čeledi borovicovité a rodu smrk , který dorůstá výšky metry a metru šířky. Kompaktně rostoucí, zakrslý kultivar, který má nově rašící větvičky . Má hustou korunu, krátké, mírně prohnuté jehlice . Nový, polský kultivar konického zakrsle rostoucího smrčku s výrazným bíložlutým zbarvením mladých . Zakrslé borovičky, smrčky a jedličky.


A bez zakrslých konifer by žádná skalka neměla to pravé kouzlo. Větvička smrku pichlavého s předivem a patrnými svlečkami larev svilušky smrkové. Kategorie: Vysoké jehličnany.


Vzhled: Miniaturní smrk s velmi kompaktní kuželovitou, hustě zavětvenou korunou. Ušlechtilý kultivar smrku , který si bez jakéhokoliv řezu udržuje kompaktní a přísně kuželovitý tvar koruny.

Ráda bych u rodiného domu vysadila zakrslé jehličnany v různých barvách. U nás nakoupíte japonské rostliny, jehličnany, listnáče, magnolie a další. Cypřišek zakrslý ZELENÝ – Chamaecyparis pisifera. V jihozápadním rohu porostou tři zakrslé borovice hustokvěté, které mají nádherné tmavě zelené.


Půda by měla být pokud možno čerstvá a . Pinus pumila, borovice zakrslá , Pinaceae, borovicovité, pinpum. Upozornění: poslední kus skladem! Vzrůst zakrslý , kuželovitý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky