středa 14. března 2018

Atak sprej proti štěnicím a švábům

Proti jakým škůdcům je určen? Přípravek je klasifikovaný jako nebezpečný pro životní prostředí. Bezpečnostní pokyny: H412. Atak Sprej proti štěnicím a švábům je přípravek ve formě mikrokapsulí určený k hubení štěnic a švábů a také jiného lezoucího hmyzu při sanitární hygieně. Postřik určený k hubení štěnic a švábů a také jiného lezoucího hmyzu při sanitární hygieně.


Atak sprej proti štěnicím a švábům

Může být používán v obytných, veřejných, kancelářských, dílenských, . Atak - Sprej proti štěnicím a švábům je určený k hubení štěnic , švábů a jiného lezoucího hmyzu při sanitární hygieně. POUŽITÍ: ATAK Sprej proti štěnicím je přípravek určený k hubení štěnic a švábů a také jiného lezoucího hmyzu při sanitární hygieně. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Vhodné proti ‎: ‎Šváb - americký, Šváb - hnědopr. Cyphenothrin Hnojiva Praha › cz › agrobio-atak-sprej-prot. ATAK - Sprej proti štěnicím a švábům. AgroBio ATAK Sprej proti štěnicím a švábům 4ml - Hnojiva. Atak sprej proti štěnicím a švábům.


Atak sprej proti štěnicím a švábům

ATAK sprej proti štěnicím a švábům ( 400ml). Pro hubení švábů je vhodný přípravek ATAK Sprej na štěnice a šváby , ATAK SOMI . Prášek proti štěnicím , švábům a jinému lezoucímu hmyzu. Je vhodný na hubení škůdců v následujících prostorách: . Atraset Lepová past na šváby Kč - Kčv obchodech. Vysoce účinný sprej proti létajícímu a lezoucímu hmyzu v domácnostech: proti mouchám, komárům, molům, vosám, sršňům, švábům , rybenek blech, štěnic , . BIOLIT UNI 0Sprej proti létajícímu a lezoucímu hmyzu 3ml.


Odpuzovač hmyzu vysoce účinný povrchový sprej na hubení mravenců, švábu , rusů, rybenek , blech, štěnic ,. ORION Total attack přípravek na mravence - Odpuzovač hmyzu. Rebel proti čmelíkům 500ml. Dýmovnice VULCAN FUMER MIDI 4ks.


TĚNICE - Na hubení a likvidaci štěnic doporučujeme použít osvědčené a spolehlivé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky