čtvrtek 29. března 2018

Mochna křovitá bílá

Mochny křovité jsou půvabně kvetoucí keře. Mochna je nenáročný, dekorativní keřík, který je velmi často pěstován. Květy jsou jednoduché, bílé barvy. Aby bohatě kvetl, vyžaduje.


Kvete velmi dlouho od května do červenec. Kombinovat ji můžeme s modře a růžově kvetoucími trvalkami a okrasnými keři .

Drobný, opadavý, široce rozložitý keř, výška až m. V létě bohatě kvete, květ čistě bílý. Květ: pěticípé koruny, výrazné, bílé , žluté, oranžové či červené. Salvia apiana - semena - ks Šalvěj. Potentilla fruticosa - mochna křovitá bílá.


MOCHNA KŘOVITÁ patří mezi nízké opadavé keře, které se vyznačují značnou. Tento pin objevil(a) Alena Gunčagová. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Původ: Odrůda s bílým květem (Tustin), původní druh dosáhl neuvěřitelného rozšíření po.

BARVA KVĚTŮ, bílá až růžová. Někde je dokonce popisují jako bílé s růžovým přelivem, ale asi bych to tak neviděl - květy . Sněhově bílé kvítka dodají Vaší zahrádce jemnost :) hodí jak soliterně, tak do skupinových. Barva květu ‎: ‎bílá, krémová, oranžová, růžová,. Křovité mochny jsou nezastupitelné v zahradách i veřejné zeleni. Abbotswood ( bílé květy), Katherine Dykes (žluté květy), Red Ace . Mochna bila najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Produkt již není v prodeji . Různé kultivary jsou variabilní s květy od bílé až žluté, oranžové a růžové, ale všichni . Mochna křovitá je druh z vytrvalé listnaté kvetoucí keř v rodině Rosaceae. Celkem v současnosti existuje asi 1odrůd mochny křovité , které se liší zejména barvou květů (různé odstíny žluté, bílé , oranžové, červené) . Původní barva u mochen je žlutá, příp. Nízký hustý keřík, spodní větve většinou poléhavé.


Dlouhá doba kvetení : květen – říjen. Podle kultivaru květy bílé , žluté, oranžové nebo červené. Je mrazuvzdorná, odolává škůdcům, snese rozdílné půdní podmínky a doba kvetení . Vzpřímený bíle kvetoucí kultivar mochny se svěže zelenými listy.


Jsou vhodné do smíšených . Opadavý, hojně větvený ,plně mrazuvzdorný keř.

Velké ,čistě bílé květy se rozvíjí během léta i podzimu. Kultivar Snowflake je bílokvětou mochnou vyššího vzrůstu. Dobře snáší řez a kvete bohatě. Obvykle kvete od začátku léta velkými, bílými květy, . Občas můžeme spatřit na květech náznaky bílé. Rejstřík: DISKUSNÍ FÓRUM bílá , fruticosa, křovitá , mochna , potentilla, FOTOGALERIE DF bílá , fruticosa, křovitá , mochna , potentilla, FOTOGALERIE bílá , . Stanoviště slunce, po- lostín, vyhovuje jaká- koliv půda.


Na slunci květy přecházejí v bílou barvu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky