pondělí 26. března 2018

Autokemp ždáň slapy

V okolí lze navštívit řadu kulturních památek jako Konopiště, . Více zjistíte na portále DoKempu. INFORMACE, ceny, foto, hodnocení, . Chatky: 1x 6-lůžková (s kuchyňkou a koupelnou), 14x 4-lůžková a 2x 2-lůžková (bez kuchyňky a koupelny). Kemp Ždáň , Okres Praha-zápa Středočeský kraj, Česká republika. Autocamp Ždáň - recepce, Slapy nad Vltavou.


Otevřeno: Kemp je v provozu od června do září. Výpis firem z obchodního rejstříku se sídlem na adrese AUTOKEMP Ždáň - Slapy , č. Find unique places to stay with local hosts in 1countries. Ohniště bylo jedno pro celý kemp, nedal se udělat soukroměji - jedině gril, který byl k zapůjčení, ale jen jeden pro celý kemp. Hladina vodní nádrže Slapy je v nadmořské výšce přibližně 2m. Jun Rent from people in autokemp Ždáň , Czech Republic from ﺩ. Najdi jedinečná ubytování u místních hostitelů ve 191 . Podívejte se a zamluvte si termín ubytování!


Nábízíme ubytování v chatkách, možnost stanování, místo pro karavany (el. přípojky) a obytná auta. Chaty Albatros: ubytování Slapy - Ždáň ve Středních Čechách. Chata k pronajmutí: kapacita až osoby - ložnice. Provoz: léto, víkendové pobyty. Autokemp Ždáň se nachází 120m od krásné písčité pláže u . Jarní sraz Slapy , autokemp Ždáň.


Vind unieke plekken om te verblijven bij lokale verhuurders . Možnosti ubytování: stany, chatky, karavany. Fotogalerie fotografií z vodních staveb na Vltavské vodní cestě. Naše společnost nabízí ubytování v příjemném prostředí. U nás Vás ubytujeme v čistém prostředí.


Louez des Appartements à autokemp Ždáň, Slapy , République tchèque à partir de 18€ par nuit. Vojenská zotavovna Měřín, Netvořice, ( km). Slapského jezera v uzavřeném areálu ATC Ždáň.


Nová Rabyně, Slapy , ( km). Doposud pátou největší přehradou v České republice je přehrada Slapy postavená. Vltavy si užijete koupání na písčité travnaté pláži . Půjčovna Slapy vám nabízí každou sezónu výhodné půjčení sportovních potřeb. DÁŇ Ždáň – říční km vzdálenost od Slapy n. Nabízíme ubytování v autokempu. PRAHA-ZÁPAD (MEDIAFAX) - Sebevraždu zřejmě spáchala žena, jejíž tělo nalezli náhodní svědci ve vodě u autokempu Ždáň na Slapech.


Hotely a ubytování Slapy - přírodní koupaliště v okolí. Ve vzdálenosti km od přírodního koupaliště Vodní nádrž Slapy - Ždáň. Nalezli jste něco negativního o této společnosti?


Přehled ubytovacích kapacit u nádrže Slapy. Alojamientos cerca de autokemp Ždáň. Places to stay near autokemp Ždáň. Toto ubytování se nachází minuty chůze od pláže.


Holiday cottage with bedroom on 44m² in Slapy. Garni hotel Petra se nachází v obci Slapy ve Středočeském kraji, km od Prahy, a nabízí zahradní gril, . Encuentra alojamientos únicos y anfitriones .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky