pondělí 23. října 2017

Trojzubec spona

Využijete ji také jako zapínání na lacláče či montérky. Poslouží vám také jako zapínání lacláčů. Využití najdeme převážně v textilním odvětví, při výrobě batohů.


Trojzubec spona

Tělo spony je kovové a trojzubec naopak plastový. Vnější rozměry spony jsou: délka - 50mm, šíře - 24mm. Vnitřn… STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. Barva černá materiál plast. Ni, ks, ks, Neznámé, 2Kč, 2Kč, 2Kč, 2 Kč.


Kó Velikost, Povrch, V balení, Dostupnost, Naskladnění, Cena. Laclová spona plastová na popruh (kšandy) šíře mm. Spojení touto sponou je rychlé a vysoce . Plastová černá spona trojzubec mm. Pevná kvalitní plastová spona batohová. Vhodná na popruhy pro kabelky, batohy , obojky apod.


Trojzubec spona

V naší nabíce tyto spony ve různých velikostech a také . Ledvinková spona neboli trojzubec je velice žádaným artiklem v textilní galanterii. Batohová spona z kvalitního plastu, vydrží hodně, dáváme je k ramenním popruhům ergonomických nosítek a ani se nehnou. Trojzubec spona 40mm černá. Je vhodná ti… STOKLASA - sme tu pre Vás od r. Vhodné pro výrobu náramků z paracordu mm. Kovová spona s prohnutým profilem, vhodná na výrobu náramků nebo psích obojků.


Pevnější varianta zapínání, litá ze zinku. Zakoupilo již více než zákazníků . Spona je poměrně masivní. Je malá, krásně se vejde na stránku textilní knihy. Je celoplastová, obdĺžnikovitého . Skvělá na prsní pás u batohů pro dospělé či větší děti. Prievlek je široký 33mm, celkový rozmer spony po zavretí je 36x62mm.


Trojzubec spona

Oblečení - trojzubec spona bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Produkty textilní galanterie Kreibich - trojzubce plastové. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky