pátek 20. října 2017

Odolnost anglicky

Preložiť slovo „ odolnosť “ zo slovenčiny do angličtiny. Mnoho přeložených ukázkových vět obsahujících „požární odolnost “ – anglicko- český slovník a vyhledávač anglických překladů. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a . Preklad „ odolnost “ zo slovenčiny do angličtiny.


Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník.

Překlad slov a slovíček z češtiny do angličtiny zdarma. Užitečný česko- anglický slovník technických výrazů pro odborníky v plastikářském průmyslu. Toto využití symetrického vedení signálu zaručuje jak vysokou odolnost proti rušení . Všeobecně anglicky - česky. Polarisation resistance (corrosion). Odolnost vůči polarizaci (koroze).


Presné strojárenstvo pre overenú odolnosť a prekvapivo tichá prevádzka uľahčujú vlastnenie a prácu s týmto zariadením. ABB, jako jsou odolnost proti.

Barva, dekor, Dub anglický. Elegantní vláknocementová střešní krytina Anglický obdélník je decentní skládaná. Touto úpravu zvyšujeme životnost a odolnost celého střešního pláště.


Naviják je určen na lov na anglický způsob a na krmítko. Ideální spojení na lov na anglický způsob. Anglická zkratka : RFI, Anglický popis : Radio Frequency Immunity. Vyjadřuje odolnost zařízení proti působení vysokofrekvenčních vln.


Ostrý souboj o míč předvedli anglický záložník Jesse Lingard a obránce Fidel Escobar z Panamy. John Stones se spoluhráči. Navštivte také: Pračky na Mall. Teraz vo vyhotovení Aluzink AZ 1pre ešte väčšiu odolnosť voči korózii. Stiahni PDF, Katalóg strešných ventilátorov na odvod dymu a tepla v . Mechanická odolnost a stabilita.


Evoluce - Tirtouga se nejprve za pomocí vyjímečného bonbónu, anglicky „Rare Candy“ s podmínkou na 37. Norma obsahuje anglický text normy a českou titulní stranu. SolidWorks výhodou), časová flexibilita, odolnost proti stresu, anglický jazyk.


Požární bezpečnost staveb - Požární odolnost stavebních konstrukcí.

Anglicko-český, německo-český a česko-německo- anglický slovník sportovního tréninku se opírá o stěžejní anglickou, českou a německou odbornou literaturu a. A abhesiveness nelepivost abrasion oděr abrasion resistance odolnost proti oděru absolute dry absolutně suchý absolute humidity absolutní vlhkost absorb ( v). Průvodce pro technickou podporu ( Anglicky ) . Mají dlouhou životnost,nedrží nečistoty a prach,přírodní vzhled a odolnost. Mozaikové parkety se prodávají v několika vzorech a typech - anglický vzor, . Anglický soudce Briggs si nosí práci v notebooku: Za poslední rok jsem.


Problémem kybernetického prostoru je jeho bezpečnost a odolnost. Anglický název VŠKP: Resistance of plants acclimated to different light quality . Jazykový slovník: slovenčina angličtina.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky