čtvrtek 19. října 2017

Průmyslový vysavač kärcher

Průmyslový vysavač kärcher

Multifunkční vysavač, pomocí kterého je možné vysávat mokré i suché nečistoty. Příruční a výkonný jednomotorový profesionální vysavač na mokré i suché vysávání s. Ke všemu je tato funkce vážně vychytaná. Snadno převozný se silným výkonem.


Nechcete si ničit svůj domácí vysavač v dílně? MV Premium je extrémně výkonný a účinný multifunkční vysavač s nádrží z ušlechtilé oceli o objemu l, plochým skládaným filtrem v odnímatelné kazetě, . Je nejvhodnější pro oddělování chladicích a mazacích prostředků a špon . Průmyslový vysavač je pro . Popis: Nepoužitý pouze rozbalený multifunkční . Jaký průmyslový vysavač vybrat dle srovnání Nejlepší průmyslové. Jak vybrat průmyslový vysavač.


Nabídka kvalitních strojů, které neustále rozšiřujeme. Poskytujeme odborné služby s lidským přístupem. Zavolejte nám ještě dnes.


Průmyslový vysavač kärcher

Tento výrobek má nepatrně poškozenou přepravní. Náš vysavač pro vysávání mokrých a suchých nečistot NT 40/Tact Te je ideálním vysavačem pro všechny, pro které je velký objem nádoby na nečistoty právě . Jedná se o snadno ovladatelný, mnohostranný a výkonný vysavač . Osobní odběr na pobočkách. Kärcher WDP (MVP) Premium.


Prumyslovy vysavac Karcher NT30/1. Prodam dva mesice stary vysavac se zarucnim listem. Duvod prodeje je prechod na jiny typ vysavace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky