pátek 22. září 2017

Silniční obrubník váha

Silniční betonový obrubník pro oddělení motoristických a. Obrubník silniční 100x30xšedý Brož. Betonový silníční obrubník. Ryze česká firma se stavebním materiálem. V základní nabídce jsou silniční obrubníky rovné, nájezdové, přechodové a obloukové.


Klíčová slova: K silnicím. Univerzální silniční obrubník je určen zejména pro obruby obecních a. Bohaté využití mezi uživateli najdou betonové SILNIČNÍ OBRUBNÍKY. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Zahradní a chodníkový obrubník je určen především k vymezení chodníků na. L, B, H, hmotnost , kusy, kg.


Prvky z vibrolisovaného betonu. Používají se pro oddělení . Pokud ano pošlete objednávku druhou opět do . Označení, Rozměry (cm), Hmotnost , Počet ks na paletě, Hmotnost palety. Jsou vyráběny ve čtyřech provedeních jako obrubník silniční , nájezdový, přechodový levý a přechodový pravý.


Plastový obrubník je určen pro vymezení prostoru na pozemních komunikacích, parkovištích, garážích,. Průměr 1mm Výška mm Šířka Hmotnost kg. Výhodou je rovněž nižší hmotnost umožňující snadnou manipulaci.


Prodáváme betonové silniční obrubníky. ABS a PVC forma pro dlažbu, hranice dlažby, silniční desky. Universální silniční obrubník je určen zejména pro obruby obecních a místních komunikací. Obchodní značka, Třída betonu, Objem (m ), Hmotnost (kg). Orientační vytížitelnost pro automobilovou přepravu, souprava – m, max.


CENÍK Platnost od NOVINKA! Nový jedinečný systém betonových prefabrikátů s hotovými fa. Množství na kamion 24t: ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky