pátek 15. září 2017

Lontrel starane dávkování

POUŽITÍ a přesné dávkování pro váš . Návod na použití, dávkování : Plodina (kultura). Bofix má ešte tretiu zložku - MCPA. Starane 2EC je postřikový herbicidní přípravek ve formé. AGROFIT KOMBI – jedná se o směs dvou herbicidů – Starane a Lontrel.


Krmná řepa - Pcháče, plevele dvouděložné - Dělené dávkování : 1. Poslal jsem dotaz ohledně dávkování Lontrelu 3do jednoho e-shopu a dostal. Je mozne pouzit v cesnaku herbicidy Starane a Lontrel ? MCPA je k mladðm porostům trav méně tolerantní neš Lontrel či Starane. Více informací o dávkování viz příbalový leták. Starane Forte - selektivní herbicid k hubení odolných jednoletých i víceletých.


Postřikový herbicid STARANE Forte ve formě emulgovatelného koncentrátu k postemergentní likvidaci. Rozsah použití a dávkování přípravku v zahradnictví. Herbicid STARANE FORTE 50ml. Regulátor růstu a dávka na ha Poznámka. Menší dávka se dá na konci února, kdežto po polovině března dáme horní dávku.


Trojkombinaci Lontrel , Starane , Atonik jsme zatím neověřovali. Postrek STARANE FORTE je postrekový selektívny herbicíd vo forme. Dvojklíčnolistové buriny, ktoré sú v spektre účinnosti, . Aplikuje se na stávající trávníky po seči po regeneraci trávy a plevelů, . Popis produktu: Souprava dvou herbicidních přípravků LONTREL 3a STARANE FORTE k hubení odolných jednoletých i vytrvalých dvouděložných plevelů v . BOFIX (je kombinací přípravků LONTREL 3a STARANE 2EC). Používám Roundup, Lonthrel, Starane , Targa a nevím, že by něco takové. Výborně se kombinuje s přípravkem Lontrel 300.


Nepůsobí na rozrazil, violky a mák. Selektívny, systémovo pôsobiaci listový. P, po seči dicamba) LONTREL 3(clopyralid) 4–ml týden po seči. MCPA, mecoprop-P, dicamba) STARANE 2EC (fluroxypyr) 10–ml . Dobře funguje například Bofix, Lontrel , Starane aj.


Lontrel 3slouží k hubení jednoletých i vytrvalých dvouděložných plevelů. Je nutné bezpodmínečně dodržet koncentraci a dávkování , jinak dojde ke spálení trávníku ! Při aplikaci hnojiv klademe velký důraz na přesné a rovnoměrné dávkování. Přesná univerzální sečka. Dávkování pro okrasné trávníky.


Zde je dávka vody odlišná od klasické aplikace na již zapojené trávníky. Tip na selektivní herbicidy: Dicotex, Bofix, Lontrel , Starane. Travní směsi Trávníková . Zabýváme se prodejem základních i doplňkových.


Dow AgroSciences Lontrel l. Agro Starane je selektivní herbici který vyniká především svým rychlým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky