čtvrtek 14. září 2017

Lombardska cervena

Lombardska cervena

Lombardská červená je červenolistá odrůda lísky. Plod je podlouhle vejčitý. Keř je prostoupen červenými barvivy. Slabý až střední růst, kulovitá koruna.


Roslina může dorůst výšky až 5m. Pod týmto názvom sa v skutočnosti skrývajú dva rozdielne kultivary zjednotené vo všeobecnosti do jedného spoločného názvu. Nehodí se jen do příliš suchých, písčitých nebo naopak . Líska, která má velmi kvalitní plody.


Tato rostlina je vyšší než 175cm, . Velmi stará odrůda,původ v přímořských oblastech Evropy. Keř roste sředně bujně až slaběji,tvoří méně rozkladité keře. LOMBARDSKÁ ČERVENÁ líska, kontejner. Patří do skupiny lísek lombardských.


Lombardska cervena

Dospělé keře jsou menší, nepříliš husté, kulovitého tvaru. Keře rostou středně až slaběji. Jednoleté výhony jsou střední až . Skořápka je středně tlustá, jemně pruhovaná. Unikátna červená lieska s pokrútenými výhonmi a chutnými plodmi.


Při vyzrávání prutů ,před opadem listů , je barva šarlatově červená. Tento klon má vysokou výtěžnost prutů. Nalezené zboží: Nebyly nalezeny žádné položky. Prostokořenná dřevina prodej na jaře a na podzim - samosprašná - zraje na začátku září - jádra jsou nasládlá a chuťově výborná - červený list - značně odolná . Patrí do skupiny liesok lombardských. Kry rastú stredne až slabšie.


Dospelé kríky sú menšie, nie príliš husté, guľovitého tvaru. Eisenglanz, Rotheisenstein) = Fe, č. Datum dostupnosti: Napsat recenzi. Rotblättrige Zellernuss - červená lieska.


Originálna červenolistá varianta liesky. Ozdobná listom,kvetom aj plodom. Nie je náročná na pôdu, plne . Inzeráty liska lombardska. Bezplatná inzercia, liska lombardska predaj a inzercia.


Lombardska cervena

Vyberte si z množstva ponúk. Tmavě červená líska a modrý smrk HOPSI další kombinace. Nájdený tovar: Neboli nájdené žiadne položky. Baza čierna HASCHBERG, RP.


Nechajte si posielať ranný prehľad správ zo . Obal se sponami CCS ( zelená, modrá, červená , černá). První výstřižek je frankovaný známkou Kr. Výskumný ústav ovocných a okrasných drevín a. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Loupežníci – činohra v pěti . TD I, ZP 8 velmi vzácné atest Štolfa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky