středa 13. září 2017

Pirimor davkovani

Pirimor davkovani

Postřikový insekticid ve formě ve vodě dispergovatelného granulátu na ochranu rostlin proti mšicím v hrachu, jádrovinách, peckovinách . Působí jako dotykový, dýchací a požerový jed. Insekticid na ochranu rostlin proti. Rozsah povoleného použití včetně dávkování a ochranných lhůt je uveden.


Pirimor davkovani

Kód produktu: Množství: Tento výrobek není prodáván samostatně. Musíte vybrat alespoň 1 . Dávkování je g na L vody. Vždyjetřeba se přesně držet dávkování , které uvádí výrobce. Některé výrobky ( spreje)jsoujiž v takovém.


U jednotlivých přípravků je udáváno dávkování a použití pouze proti mšicím, přípravky lze použít i na jiné plodiny a škůdce . Prezri si u nás pirimor a porovnaj ceny v 10. Používejte přípravky na ochranu . Proniká do listů, odkud je částečně transportován. INSEKTICID je přípravek určený k hubení hmyzu v jeho různých vývojových stupních.


Speciální hnojivo na pokojové a venkovní bonsaje. Je to kapalný plný organominerální přípravek určený pro kořenovou i listovou výživu okrasných a. Upozornění: Výrobek na cestě. Pirimor 500ml proti mšicím.


Přípravek na ochranu rostlin. Podruhé jsem přidal i na dávkování a prd platný. Přírodní ochrana proti škůdcům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky