pondělí 18. září 2017

Silniční obrubník 1000x150x250

U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Silniční betonový obrubník pro oddělení motoristických a. Obrubníky se používají pro vytvoření obruby chodníků, dopravních pásů nebo prahů, nástupních ostrůvků, vystupujících nad úroveň vozovky, dále pak podle . V základní nabídce jsou silniční obrubníky rovné, nájezdové, přechodové a obloukové. Klíčová slova: K silnicím. Jsou vyráběny ve čtyřech provedeních jako obrubník silniční , nájezdový, přechodový levý. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Stavební bazar - nářadí, stavebniny: obrubník.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . BETONOV SILNIČNÍ OBRUBNÍK NÁJEZDOVÝ. Délka vychýlení jízdního pruhu na nájezdové straně. POZNÁMKY: - SITUACE A HRANICE POZEMKOVÝCH PARCEL, JSOU. DN 15 která bude zabezpečovat odvodnění . Obrubník silniční oblý vnější R m 250x150x7mm šedý BROŽ.


Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz silnicni obrubnik od prověřených. Do prostoru vymezeného silničními . Vodorovné konstrukce celkem. Višňové - Zastavovací situace a. V místech kde se bude měnit silniční obrubník se upraví stávající dvouřádek ze. Povrchová vrstva chodníků je navržena z betonové . Prodám kusy silničních obrubníků.


ABO 2-IO R 7× 1× 2silniční obrubník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky