středa 13. září 2017

Dračík trvalka

Květy nápadných barev a kalíškového tvaru jsou typické pro rostlinu zvanou dračík. Květina původem ze Severní Ameriky je tou další, kterou si . Sadba:květenVýsev:únor a březen, vyžadují chladné období až téměř k . Penstemon – dračík – patří do čeledi Scrophulariaceae. Rod celkem zahrnuje více než 2popsaných druhů, jeho vědecký název je odvozen z řeckých slov . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Kvete od července do října růžovými nebo bílými květy. Oblíbená trvalka je charakteristická vynikajícím větvením a tím i velmi kompaktním růstem. Rostlina kvete od června do srpna . Fialová skalnička - jeden z najmenších dra?


Tento dračík je stálezelená trvalka , která se hodí spíš do větších skalek nebo do . Atraktivní kompaktní trvalka s purpurově růžovými květy s kontrastním bílým středem. Nižší okrasná trvalka s růžovými květy na dlouhých stoncích, které vyrůstají z růžice zelených listů. Charakteristika: Vysoko odolný a mrazuvzdorný dračík ´Dark Towers´ dostal. Táto trvalka je vhodná k rezu, kvety sa často využívajú na tvorbu kvetinových .

Atraktívna kompaktná trvalka s purpurovo ružovými kvetmi s kontrastným bielym stredom. Trvalka , dorůstá až cm. Známá oblíbená trvalka je charakteristická vynikajícím větvením a tím i velmi kompaktním vzrůstem a bohatým kvetením. Dračík mexický ´PICOTEE RED´, kont.


Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená. Zdobí své stanoviště po . Popis: Velmi kompaktní a hustě větvená trsnatá trvalka s kopinatými listy. Tento fialový kultivar je vhodný do záhonů i do skalek. Vítejte v internetovém katalogu Dráčik Naše prodejny Naše prodejny Dnes má svátek Oskar Vítejte na …. Bergénie tučnolistá,Bergenia crassifolia - stálezelená, pěstována převážně jako stínomilná nebo půdopokryvná trvalka. Warning: Last items in stock!


Nádherne fialkovo kvitnúca trvalka. Dráčik je pri tej všetkej kráse veľmi nenáročný na pestovanie. On si na svých výhoncích i během zimy udržuje částečně i zelené listy. Podle kultivaru bývají karmínově červené, růžové, modré, fialové, bílé . Vykvétá v letních měsících zvonkovitými květy. Bíle, růžově, karmínově, šarlatově červeně, často se světlým jícnem květů kvete na slunných a teplých stanovištích dračík.


Pochází ze středomoří, kde roste jako trvalka.

Nenáročná bohatě kvetoucí trvalka. Stálezelená, nízká, polštářovitě rosotucí trvalka. Astilbe) - oblíbená trvalka na vlhká, slunná stanoviště s úrodnou.


Protea- pestovanie, 17. Velmi výrazně kvetoucí vyšší trvalka , která se běěžně dříve používala . KONTEJNER 9X9CM - rostliny v kontejnerech lze sázet po celou sezónu. Markéta Pokorná week ago.


Táto kompaktná trvalka tvorí nápadné veľké hluchavkovité kvety bielo-fialovej farby. Rastlinu môžete v polovici leta zostrihať a koncom leta .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky