středa 27. září 2017

Angrešt zebín

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 2Kč s . Raná odrůda zeleného angreštu s vysokou plodností. Drobné ovoce - rybíz, angrešt , josta. Rychlý přehled: 12Kč. Plody jsou středně velké, mají hruškovitý tvar a červenou barvu.


Slupka je středně tlustá a . Pro příští rok si zcela určitě pořiďte nové odrůdy angreštu a rybízu. Taky se chystám na jaro vysadit nějaký angrešt. Chtěl bych hlavně rezistent se sladšími plody. Zatím to vidím na červený Pax a bílou Invictu.


Sladký angrešt odolný proti padlí - co mi můžete. Jak zvýšit sladkost angreštu? Antraknóza angreštu je zhoubná nemoc, velmi komplikující pěstování chutných plodů. Vyšlechtěny jsou však již odrůdy, které touto chorobou . Hlavním hostitelem je angrešt.


Významné jsou rozdíly v . Odrůda českého původu vznikla kříţením odrůd Invicta a Zlatý Fík. V letošním roce je v Odrůdové knize registrováno odrůd českého původu. Jahodník například plodí již druhý rok po výsadbě, maliník, rybíz a angrešt plodí ve.


Objednejte si kvalitní sazenice. V prodeji již máme stromový angrešt a rybíz za 1Kč-02. Název: Pokročilé systémy pěstování rybízů a angreštů k produkci stolního ovoce.


Seznam odrůd angreštu je ovocnářským souhrnem pěstovaných jedlých variet některých druhů rodu meruzalka neboli rybíz (Ribes), zařazených jako druh . Alan, Dagmar, Dukát, Invicta,. Popis rostliny: Invicta je raná odrůda angreštu vyšlechtěná v Anglii. RYBÍZ STROMKOVÝ, bílý, Blanka.


Veliš - rezistentní Zlatý fík. Karát Dukát Rolonda Zlatý fík. Cena: stromek 8- Podnož-meruzalka keř kont. Dapple Dandy vynikající kříženec s mi- mořádně chutnými plody, velmi odolný!


KLÍČOVÁ SLOVA angrešt , ovoce, elementární analýza, ICP-OES. Zebín – rezistentní Zlatý fík. Angrešt – srstka (Ribes uva-crispa), Pěstování. Metodika se zaměřuje na technologii pěstování, hodnocení a množení zkoumaných odrůd rybízů, angreštů a kříženců včetně látkového složení plodů a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky