úterý 22. listopadu 2016

Přilba husqvarna technical

Nová konstrukce pevné, avšak lehké ochranné přilby s ochranou sluchu. Přilba může být seřízena v různých směrech, aby vyhovovala vašim specifickým . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Nová ochranná prilba TECHNICAL pre prácu v lese. Všetko pre Vaše lesné hospodárstvo, . Husqvarna Technical , Sekacky-pily. Prilba môže byť nastavená v rôznych . Lehká ochranná přilba s odvětráním pro profesionální arboristy, schválená pro práci ve výškách.


Přilba husqvarna technical

HUSQVARNA ochranná prilba pre prácu v lese Technical. Nová konštrukcia pevnej a ľahkej ochrannej prilby s ochranou sluchu. Zavolejte nám nebo napište, rádi Vám zodpovíme všechny dotazy ohledně tohoto produktu. Ochranná přilba Technical , kompletní.


Barevný odstín: Fluorescenční Barva: Oranžová ODVĚTRÁVÁNÍ: Ano Vyměnitelná . Nově přehlednější a rychlejší. Farba prilby Technical je fluorescenčná . Nový, inovovaný systém ventilácie zaisťuje príjemnú teplotu pre . Robustná a ľahká prilba s úplne novým dizajnom-nabitá inteligentnými riešeniami, ktoré znižujú hmotnosť, umožňujú . Buy your safety equipment at Entreprenadbutiken. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Přilba husqvarna technical

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky