úterý 15. listopadu 2016

Lopatkovec nekvete

Lopatkovec nesnáší přemokřování, ale nelibuje si ani v přísušcích. Zemina v květináči by měla být neustále vlhká. A jak poznat ideální čas pro . Jak často zalévat lopatkovec? Nedostatečná výživa způsobuje, že rostlina nekvete. Náročnost na pěstování ‎: ‎bez nároků Barva květu ‎: ‎bílá Náročnost pěstování ‎: ‎Je to nenáročná rostlina.


Kvete ‎: ‎Kvete od března do září Jak přinutit lopatkovec ke kvetení - ZAHRADA. Snad někomu pomohou moje laické zkušenosti s pěstováním klasických květin a léčivek. Pro růst zelených rostlin používám většinou zelené tyčinky, občas . Snad jednou z nejméně náročných pokojových rostlin, hodících se téměř do každého bytu, je oblíbený lopatkovec. Zkrášlí náš interiér nejen . Už let mi krásně roste, množí se, ale prostě nekvete. Příliš mnoho, nebo naopak málo vody může způsobit, že rostlina nekvete.


Prosím o radu, mám lopatkovec ( malinký), kvete skoro pořá ale poslední dobou mu květy vykvétají. Myslim, ze duvod toho proc lopatkovec nekvete je, ze ma moc velky kvetinac. Důvodů, proč lopatkovec nekvete , může být celá řada.


Mezi ty nejčastější však patří nedostatek světla, nedostatečné hnojení nebo zálivka. V obchodech jsou k dostání různé varianty. Tato pokojová rostlina vytváří po celý rok nové . K článku zatím nebyl napsán žádný komentář.


Odhalte, jakou chybu v pěstování děláte Hudba. Nevíte někdo proč nekvete. Listy odřezáváme, dokud rostlina nekvete. CHOPN je zkratka pro chronickou obstrukční plicní . Přímé sluneční záření listy poškozuje. V zimě miluje dostatek světla.


Pokud ji umístíme do stínu, rostlina téměř nekvete. V létě zaléváme vydatně 2x až 3x týdně, . Oleandr nekvete , protože mu chybí slunce a teplo. Nojo lopatkovec :))) mne nikdy nekvete (jednou omylem).


Plus ibisek doufam ze bude kvest, i kdyz ja ty kvety az tak nemusim. Jinac diky diky diky za info! Když nekvete , tak mu nevadí polostín. A když zrovna nekvete , i tak je stále zajímavé!


Polostinné až stinné místo. Hnojíme jednou za dní. Směs pokojovek - lopatkovec a kolopejka. Rostlina má velice ráda teplo. Na závěr, děvčata, dotaz.


Mám ještě jeden lopatkovec , má krásné velké listy, ale nekvete mi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky