pátek 25. listopadu 2016

Hledíkpedie

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hledík má rád plné slunce a lehčí půdy. Mrazuvdornost: není mrazuvzdorná. U nás se pěstuje jako letnička, ale za . Fotogalerie druhů pěstovaných na zahradě.


Abies koreana - jedle korejská. Pěstováním letniček podporujeme užitečné živočichy. Antirrhinum majus - hledík větší. Lichořeřišnice větší (Tropaeolum majus). Zářivé gazánie lze pěstovat jako letničky, nebo uchovat pro další rok.


Prastará kulturní květina pěstovaná jako letnička. Pochází z oblasti Středozemí, kde roste vytrvale. Zajímavá stavba květu, vzpřímený vzrůst, velký . Návod na pěstování hledíku ze semen: Výsev provádíme od února do dubna ve skleníku či do pařeniště, ideální. Pro svou krásu, pestrost, výdrž a jednoduché pěstování. Květy moderních zahradních kultivarů jsou mnohem větší než u přírodního druhu.


HLEDÍK VĚTŠÍ : domýšlivost. PCHÁČ OBECNÝ: nikdy na Tebe nezapomenu. Rostlina má květy neobvyklých tvarů. Vysazujeme ji stejně jako hledík na slunná stanoviště s živnými půdami.


Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Téma: hledík pro čmeláky. Má kopinaté listy a klasy dvoupyských, různě. Sobota Skoro jasno °C.


Vyžaduje humózní půdu a dostatek slunce. Je dobré rostliny hnojit tekutým . Vzpřímená, na bázi větvená, rychle rostoucí letnička. Nízké odrůdy se používají . Snapdragon - výsadba a ošetřování, pěstování ze semen. Do nádob a truhlíků s větším objemem zeminy. Pěstovat jako letničku, nebo přezimuje při 5–° C. Semena rostlin v kapslích pro pěstování v chytrém skleníku Plantui Včetně potřebných živin, bez . Pěstují se nízké i vysoké kultivary: nízké nechte vykvést na záhonu, . Původem pochází hledík větší ze Středomoří.


Existují mnoho kultivarů, například nízké, které jsou vhodné do nádob a truhlíků. Kvete od června do srpna. Letnička dorůstající výšky až cm.


Vhodná pro výsadbu do hlinitopísčité půdy. Základní údaje pro pěstování : Aksamitník. Nenáročná na pěstování , bohatě kvetoucí po celý rok.


Commelina communis (křížatka obecná) – pěstovaná letnička, v teplých oblastech zplaňuje jako. Potěšení z řezaných květin měli už staří zahradníci, kteří je pěstovali mezi. Při pěstování pro okrasné účely se jako.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky