středa 23. listopadu 2016

Pirimor 50 wg návod

P ed použitím p ípravku si p ečt te p iložený návod k použití. Balení pro neprofesionální použití. Postřikový insekticid ve formě ve. PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘILOŽENÝ NÁVOD K POUŽITÍ. Nalijte do rozprašovače příslušné množství studené vody.


Aplikační kapalinu připravujeme vždy jen v množství uvedeném v návodu a ihned spotřebujeme. Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití. Vyzkoušejte jeho sílu i Vy! Součást dodávky: - návod na použití.


Zaregistrovali jste se v našem . Používá se na ochranu rostlin proti mšicím v bobulovinách, hrachu, . Určen pouze pro profesionální uživatele. PIRIMOR WG patrí medzi karbamátové zlúčeniny. Je- li přípravek aplikován v souladu s platnou etiketou a návodem k použití, . Dodržiavajte návod na používanie, aby ste zabránili vzniku rizík pre zdravie. Pozorně čtěte příbalový leták a návod k použití!


Příprava aplikační kapaliny: Vyjměte opatrně z ochranného obalu . Fungicidní postřik se systémovým účinkem. Talent se používá na strupovitost jablek, proti padlí na jabloních, jahodnících a révě vinné, používá se proti moniliové . Působí jako dotykový, dýchací a požerový jed. Riziko vyplývající z použití přípravku je při dodržení návodu na použití a správné aplikaci pro včely přijatelné.


Pred použitím si prečítajte priložený návod k použitie. Pirimor 50WG specialista proti mšicím. Proto před jejich aplikací důkladně prostudujte přiložený návod. Sportak HF podle návodu a případně i proti třásněnce mečíkové, která. V lesnictví však zřejmě nenaleznou větší použití, i když je lze dle návodu použít.


Přípravek používejte jen tolikrát, kolikrát to návod doporučuje. R Vysoce toxický pro vodní organizmy. OHROZENIU ČLOVEKA A ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA, POSTUPUJTE PODĽA NÁVODU.


Podrobnosti o příčinách napadení smrků mšicí smrkovou, metodiku monitoringu,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky