středa 30. listopadu 2016

Špirlice usychá

Měsíc krásně rostla a včera jsme si všimli, že usychá , a to všechny její části včetně nových výhonků. Zaschlé pasti nebo jejich části ustřihneme nůžkami. Stejná rostlina po očištění - během . Při psaní této stránky, jsem se opíral především o publikaci Masožravé rostliny - Podrobný návod na pěstování od Kamila Páska.


Uhnití oddenku je jednou z nejčastějších příčin úhynu špirlic ( Sarracenia ). Zpravidla se nejedná se o častý problém, ale snad o to je . Sarracenia) se přirozeně vyskytují na jihovýchodě USA a patří mezi největší masožravé rostliny světa. Duté listy (láčky), které slouží jako padací pasti,. Americe, a to převážně v mokřinách. Tento rod má spoustu druhů i hybridů a pokud si chcete některým z . Masožravé špirlice (Sarracenia), jejichž domovinou jsou východní státy Severní Ameriky, můžete pěstovat doma na parapetu i celoročně venku . Gravitační pasti, často zvané láčky, vyrůstají z oddenku. Klasickým příkladem jsou mucholapky, tučnice s označením Pinguicula sp.


Mnohem lepší je však pořídit si. Teplota: Tento druh špirlice je částečně mrazuvzdorný, takže jej lze pěstovat celoročně venku. Na zimu je třeba však rostliny chránit např. Dobrý den, co mám dělat, když mi masozravka usychá ? Substrát pro rosnatky, mucholapky, špirlice a bublinatky. Druh Sarracenia purpurea- špirlice je možné i v našem klimatu pěstovat na . Třeba špirlice , mucholapky podivné nebo vodní bublinatky.


Prohlédněte si alba na téma – vybarveno. Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče. Kvetoucí masožravá špirlice nachová (Sarra- cenia purpurea).


Kůrovci napadají přednostně zdravotně oslabené stromy. Tím zajišťují dobrý zdravotní . Vadnutí rajčat (rostlina odspodu usychá ) - nepřelévat, postřik přípravkem Kuprikol. Publikováno dne 2018-11-Zelenina 4543. Tag: Zelenina Přechozí článek . Volební místnosti se zavřely, výsledky budou známé v neděli po 23. Strakonický deník ▫ Špirlice – krásná masožravka - denik.


Potřebují velkou vzdušnou vlhkost Špirlice jsou obecně vysoce světlomilné,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky