pondělí 18. července 2016

Sněhová fréza mountfield

Sněhová fréza mountfield

Sada kvalitních ocelových ketlovacích kleští pro techniku drátkování a výrobu šperků. Kleště mají měkká černá ergonomická držadla pro příjemnější držení. Sada malých kleští vhodná pro drátkování, výrobu šperků , dekorací. Sada kleští na výrobu šperků , kusy.


Bez těchto kleští se při vytváření šperků neobejdete. Použijete je k ohýbání či střihání drátků, přidržování či uchycení . Včelařské kleště nerezové, dřevěná rukojeť. Balení obsahuje kleští a pinzetu: kleště s ohnutým nosem, kleště s kulatým. Vhodné pro drátěné práce, korálkování, výrobu šperků nebo dárkové balení atd. Obsahuje i kleště a sáčky s deskami na nové výrobky.


Původní cena všeho cca 12Kč. Ideální sada pro začátky tvoření. Místo prodeje: Nová RoleZměněno: . Ketlovací kleště se skřipkami . Zhotovte si vlastní soupravu šperků , které vás nebo vaši kamarádku ozdobí v tento jedinečný den. Pomocí plochých kleští rozevřeme šlupnu a zavěsíme do ní Swarovski přívěsek.


Sněhová fréza mountfield

Sada na výrobu šperků pro začátečníky. Vytvořte si vlastní originální šperky. Sada obsahuje 11dílků včetně kleští , pinzety, korálků, uzávěrů a návodů pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky