úterý 26. července 2016

Demižon 20l bazar

Demižon 20l bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . DEMIŽON litrů - skleněný. Nabízím tento skleněný 12l demižon , v dobrém stavu, plastové víčk. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo . Vyberajte z inzerátov. Prodám vybavení do kuchyně. Zobrazit zboží dle filtru. Sklenený demižón v dvojdielnom plastovom odnímateľný obale s ušami.


Veľkosti demižónov: 5l, 10l, 15l, 20l , 25l, 34l a 54l. Opletený demižon 20l na víno, mošt, slivovici apod. Demižón Barel široký - 5. Skleněné demižony jsou opletené plastovou bužírkou, která demižony chrání proti rozbití.


POSLEDNÍ OBRÁZEK JE POUZE ILUSTRAČNÍ. Sbazar Lenka Lenka Bazar Novotná Bazar cz jA5cRL43q. Sklenené demižóny sú opletené plastovou bužírkou, ktorá demižóny chráni proti rozbitiu. Je praktický a zároveň dekorační. Je vhodné pro uchovávání vína, slivovice či merunkovice.


Kč, demižon 20l 49-, nádobu na zelí 25l 69- nádoba plast 50l 15-. Někdo na prodej demižon 20l a vice? Hledáte STARÝ KANYSTR 20L ? Procházejte největší české bazary najednou. Vyhledávání slova demizon , v našem bazaru. Nabídka Chybný inzerát Chybná kategorie . Bazár pre predam lis na hrozno a demizon na vino nájdete u nás na Inzercia.


Starý demižón , l , funkční, stav viz foto. Uvedené ceny jsou včetně DPH. Přejeme Vám příjemný nákup! Predám demižon , litrový. Výčapné zariadenie Lindr PYGMY je určené na profesionálne chladenie, stáčanie a podávanie piva v domácom prostredí.


Vychladí až l za hodinu. BAZAR -značkové elektro se. Lešenářské trubky bazar. Kč a 1x koš na skleněný demižon l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky