pátek 15. července 2016

Napíchání selete

Ideální pomocník pro provzdušnění trávníku. Novinkou na trhu je provzdušňovač trávníku ALR 90 vybavený drápky z pružinové oceli. Ty šetrně vyčesávají z trávy mech a trávníkovou plsť nebo listí. Provzdušňování zajišťuje hvězdicových nožů o průměru 23cm.


Kvalitní německý produkt se zárukou měsíců. Drápky Powerflex velmi důkladně vyčistí mech, . Usnadňuje hnojení, zalévání a . Tím zprostředkují živinám a vodě volný průchod ke kořenům trávníku. Veškeré informace o produktu. Ruční provzdušňovač trávníku (vertikutátor) FX-RL4- zvyšuje přívod vody, dodá kořenům více kyslíku a trávník mnohem lépe dýchá. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky.


Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma na tisíce produktů. Náhradní drápky pro zahradní provzdušňovač trávníku ALR 900. Praktický elektrický vertikutátor určený k prořezávání trávníku nebo vyčesávání hub, plsti, mechu, . Umožňuje lepší přívod vody a vzduchu ke kořenům trávy.


Parametry: Mot provzdušňovač trávníku , provzdušňovač trávníku. Kompaktní elektrický provzdušňovač trávníku RLE 2k vertikutaci a vyčesávání menších ploch. Zajišťuje lepší dýchání trávníku. Propichuje půdu trávníku tak, aby se ke kořenům mohl opět dostat vzduch, vláha a živiny.


Snadno a rychle provzdušníte Váš trávník. Výhoda pro uživatele: Výkon: Kombinace. Zajistí jemné zkypření vrchní vrstvy, odstraní nežádoucí plevel a mech, zajistí přístup vzduchu a . Pro zdravý a hustý trávník určitě potřebujete provzdušňovač trávníku. Ruční, rotační, celokovový provzdušňovač , ze kterého jednoduchým zablokováním rotačních nožů získáte ostré hrábě na prořezání a odstranění mechu. Autorizovaný eshop prodávající Bosch nářadí vrtačky, brusky, . Proti mechům jsou vynikající provzdušňovače trávníku Bosch.


Pomocí drápků z pružinové oceli šetrně vyčesává mech a trávníkovou plsť nebo listí. Proč potřebujete provzdušňovač trávníku. A že byl takový, je nutné nejen vodu a krájení, ale také . Kypřič trávníku pro zelenější a zdravější trávník.


AgriFab AF 3- tažený travní provzdušňovač. Pro dosažení zdravého trávníku by měla být pomocí kypřiče trávníku jednou nebo dvakrát ročně odstraněna . Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma provzdušňovač trávníku. Ušetříte tak čas i peníze.


Pořídit ruční, benzínový nebo elektrický? Důkladné odstraňování mechu a provzdušňování trávníku. Pokud vlastníte zahradu, Aerator - provzdušňovač trávy pro Vás bude originálním dárkem. Aerator slouží k příjemné procházce po zahradě a zároveň díky . Perfektní nářadí k provzdušnění zeminy a rozbití hroud.


Doporučujeme použít před výsevem. Jestliže ještě nevlastníte násadu QuikFit, objednejte si ji nyní. Výrobek je určen k provzdušňování trávníku, k odstraňování staré trávy a mechu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky