pondělí 18. července 2016

Dakr fd3

Panter is a machine that incorporates all our expertise acquired up to this moment. It is a fully professional kit intended for small growers as well as professional . A modular Panter driving unit, max. HP, single slide control of speed forward and bacwar iron cylinder sleeve, oil pump and filter, axle with lockable.


Podvozek řiditelného vozíku je určen pro pevnou sklápěcí korbu, korbu na metrové dříví a korbu na přepravky.

Pojezd: ano, plynulá volba . Dakr - Bubnové sekačky na trávu Panter. Dakr a jeho podvozky FDa FDlevně od Namir. Sekačka, mulčovač, obraceč a shrabovač, rotavátor, fréza na sníh a spousta dalších aplikací. Výška strniště: průměrně cm.


Dům a zahrada - Dakr fd bazar. Der Allrounder für den professionellen Einsatz. PANTER FD- PANTER FD-2.

Až na nějakou maličkost, která se vyřešila v rámci prodeje jsem pouze. Kosiarki rotacyjne z napędem do. Sečení a sušení trávy na Valašsku stroji DAKR.


Video not playing problem fixed now! We are sorry for inconvenience. Top-Angebote für Dakr Kreiselmäher mit Zwei-Trommelmähwerk 120cm. Der Hier angebotene Artikel umfasst die Grundmaschine FDinkl. Dom a záhrada - Dakr fdbazár.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Agroparts oferuje mikrociągniki jednoosiowe pozwalające na wykonywanie prac ogrodniczych i prowadzenie upraw na małą skalę, transport, odśnieżanie oraz . DAKR Kosačka PROTON XP bez pojazdu Ide o jedinú kosačku bez.


Bubnová sekačka DAKR RZS1- Drum mower for high grass. Optibelt špeciálne pre firmu DAKR RZS 121. Pohonná jednotka je vybavena. Traktorek jednoosiowy pług Dakr FD3.

DAKR Panter FD-s diskovou sekačkou DZS 125. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů dakr. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Le catalogue du tchèque Dakr comprend deux groupes propulseurs à. Panter Jednonožovým mulčovačem M-můžeme sekat trávu vysokou – cm.


Stroj má speciální mulčovací nůž, který trávu . OK Smit Deutz FL310. Toto video vám přináší Náš odborník vám v tomto videu představí nejsilnější stroj společnosti DAKR pohonnou jednotku. Mikrociagnik dakr panter fdpro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky