úterý 26. července 2016

Jak pěstovat rukolu

Jak pěstovat rukolu

Pěstování rukoly krok za krokem. Můžete si vybrat ze tří stanovišť, kde budete rukolu pěstovat. Buď ji umístíte do květináče, volně do zahrádky nebo použijete netradiční způsob . Na sklizeň si ale počkám . Další fotografie v galerii.


Jak pěstovat rukolu

Rukolu lze koupit v každém lepším supermarketu či zelenině. Přitom i doma můžete v zimě sklízet výtečnou rukolu , která podporuje zdravé. Vakuování: skvělý způsob, jak udržet potraviny dlouho čerstvé. Máte rádi listové saláty?


Pak jste určitě ochutnali také rukolu. Roketu setou se vyplatí pěstovat v bezprostřední blízkosti obydlí. Roketu lze pěstovat i doma v truhlíku či na vatě podobně jako řeřichu.


Nemusíte pěstovat jen klasický salát! Rukolu si mnoho lidí plete s pampeliškou a považuje ji za plevel. Kdo by neznal tento chutný, osvěžující a zdravý, dalo by se říci salát, který se tak trochu podobá pampelišce.


Výhodou rukoly je, že ji lze pěstovat jak venku na záhonku, tak i třeba na balkoně v truhlíku. Rukolu ale můžete vyset i hustěji a jak začne růst, tak ji protrhat. Dobry den, tento rok chci zkusit pestovat rukolu na zahonku. Musim predpestovat sazenice nebo primo na misto?


Pokud si chcete vyzkoušet vypěstovat rukolu doma na okně nebo na zahrádce, musíte si nejprve pořídit v . Vitamin koktejl v hrnci, nebo jak pěstovat raketu na parapetu. Jak používat zemi, jak k vodě. Tento pin objavil(a) Daniela Jančárová. Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste.


Video jak stříhat květy hortenzie Podrobný návo jak stříhat hortenzie, je možné zhlédnout. Jak se dělá karlovarský knedlík. Jak rukolu nakupovat, pěstovat a především skladovat? V článku naleznete vše potřebné. S nárůstem zájmu českého strávníka o racionální výživu stoupá i zájem o rukolu.


Rukola je nejen chutná, ale i zdravá :). A tak se začíná čím dál častěji pěstovat v domácích podmínkách. Pokud patříte mezi zapálené zahrádkáře, či teprve začínáte, tak rukola si můžete vysadit ještě dnes a pěstovat ji můžete jak v bytě, tak i na . Jak tě napadlo začít na balkóně pěstovat tolik druhů rostlin? Pokud rukolu orestujeme na olivovém oleji s plátky česneku, . Vypěstujte si za oknem rukolu nebo roketu. Rukolu můžete naložit do olivového oleje buď celou, nebo nebo ve formě pesta.


Jestliže jste rukolu ještě nepěstovali, máme pro vás několik dobře mířených. Jak odstranit pihy Klasické babské rady pomohou, ale ani ony pihy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky