pátek 28. srpna 2015

Tavolník goldflame

Tavolník goldflame

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Spiraea japonica Goldflame. Opadavé listy jsou oválné, při rašení mají žluto oranžovou barvu a . Tavolník japonský ´ Goldflame ´. Dostupnost: dle vhodného termínu výsadby, viz termíny expedice. Zajímavý svým zlatým zbarvením listů a růžovými květy.


Tavolník goldflame

Nad jeho krásou se budete jen rozplývat. Tento pin objevil(a) eva kubíčková. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Listy procházejí v průběhu vegetace . Největší e-shop s květinami v ČR. Doručujeme květiny kamkoliv jen za 12-Kč.


Ověřený e-shop - bezpečný nákup. Kontejnerované sazenice můžeme sázet během celé vegetační sezony. Kořenový bal musí být před sázením vlhký – případně ponoříme sazenici do nádoby s . Na jaře po řezu vyniká červeno-žlutými zářivými novými listy. Keřík se zajímavým zabarvením listů, od světle zelené po bronzové zakončení.


Tavolník goldflame

Vlastnosti nízký opadavý keřík je zajímavý . Na jeseň sa špičky listov sfarbia . Tavoľník japonský “Zlatý plameň“ je opadavý ker s nádhernými ohnivo . Barva listů u tohoto kultivaru je na jaře zlatožlutá, později zelená, na podzim oranžová až měděná. Roste v každé zahradní půdě. Vyskytuje sa na skalnatých miestach, v húštinách, lesoch, na lesných okrajoch a na brehoch riek v severnom miernom pásme Číny a Japonska.


SPIRAEA JAPONICA GOLDFLAME 40cm. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle. Inzerát byl odebran z oblíbených. V mládí jsou větve a listy nádherně zbarveny do žlutooranžové.


Bohatě kvete růžovými květy. List žlutý, při rašení až žlutooranžový, květy růžové. Zjistěte ihne kde prodávají sazenice skladem i na e-shopu. Je pomerne široko rozložitý. Vyhovuje mu poloha na slnku, v polotieni viac . Od prvního rodiče získal zakrslý charakter, od druhého . Prodám sazenice zakrslého skalkového druhu japonského nízkého . Má bronzově červené mladé listy, . Popis- Nízký, hustě rozvětvený keř.


Mladé výhony a listy jsou výrazně žlutooranžové, název odrůdy je skutečně výstižný (zlatý plamen). V červnu až srpnu kvete . Je okrasný celosezónně žlutými listy a růžovými květy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky