pátek 21. srpna 2015

Podhajská ceník

Dospělý, ZTP, Dítě 3–let. Pondělí, 13:- 21:hod. Penzion CIMA zareagoval mezi prvnímy. Podhájska -nový tobogánový svět. Otevírací doba, ceníky , ubytování, akce.


Termální koupaliště a lázně PODHÁJSKA.

Vstupenky do Wellness centra se kupují na pokladně u vstupu na koupaliště, v letní sezóně při zakoupení celodenního vstupu do wellness . Slovensko termální lázně Podhajská a thermalpark koupaliště Dunajská Streda,. Zimní a letní ceník za program a ubytování a stravování. Podhajska , Podhajska : Zobrazte recenze, články a fotografi z termalne kupalisko, Podhajska na webu TripAdvisor. Poskytují ubytování s možností vlastního stravování a balkon. Vlastní termální bazény s tryskami.


Vyhledávané ubytování - doporučujeme včas rezervovat. Hledáte ubytování v kempu? TERMÁLY PODHÁJSKA - NEJLEPŠÍ UBYTOVÁNÍ U KOUPALIŠTĚ - VNITŘNÍ TERMÁLNÍ BAZÉNY S HYDROMASÁŽÍ - CELOROČNĚ AUTOBUSEM i vlastní .

Vítejte v termálních lázních Podhajská ! Cestovní agentura Badentour má více než 12-ti letou tradice v oblasti lázeňského ubytování. Zaručená nejnižší cena na trhu. V okolí je také dostatek možností procházek či cyklo výletů.


K dispozici Vám na našich stránkách nabízíme i otevírací hodiny a ceníky. Pobyt s kokteilem, Hotel . Dítě do let bez nároku na lůžko, zdarma. Nově postavené chatky stojí přímo v areálu koupaliště a jsou velmi šikovným ubytováním s kuchyňkou pro rodiny a přátele. Permanentka pro vstup na koupaliště . Ponúkame ubytovanie v dvojlôžkovom apartmáne s možnosťou 2-prístelkov v blízkosti termálneho kúpaliska, Rímskych kúpelov a . Každou rezervaci potvrzuje přímo ubytovací zařízení. Areál poskytuje viacero možností relaxu.


Parking, access to the wellness center (hours a day from 17:to 21:00), Wi-Fi connection. Energy II je situovaný čelní stranou k areálu koupaliště. MRTVÉ MOŘE VE STŘEDU EVROPY: zdejší slaná termální voda léčivě působí na lidi s . Legenda k balíčkůAqua ticktet – vstup do celého areálu kromě Saunového světa – venkovní bazény s geotermální vodou, nerezové vnitřní bazény s čirou . Najvyššia nadmorská výška je 2m. Pokud chcete objevovat krásy tohoto kraje a . Pokiaľ sa viac zaujímate o pamätihodnosti, zvoľte si Nitra .

Velkou výhodou je poloha penzionu Minerál. Chaty Chatky apartmány hermes podhajska. Kvalitné masáže pre každého - masážne štúdio LISKA. Ceník ubytování: Nahoru. Dítě – let, €, €, €, €.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky