pondělí 17. srpna 2015

Aloe rostlina druhy

Opylovací poměry: Je samosprašná. Kustovnice jsou nenáročné, světlomilné dřeviny odolné vůči suchu. SAMOSPRAŠNÁ , květy bílé, plody sladké, jedlé. Pseudocydonia sinensis čínská kdoule.


Lycium chinense kustovnice GOJI čínská.

Na rozdíl od kustovnice cizí má čínská širší listy a trochu odlišné květenství a větších obsah léčivých látek. Patří mezi lilkovité rostliny, květy jsou oboupohlavní, je tedy samosprašná. VitiKiwi, ( samosprašná ) Partenokarpická odrůda (nevytváří pyl). Klanopraška (Schizandra chinensis), Pěstování. Je to rostlina samosprašná , takže nám postačí jeden keřík.


Plody kustovnice patří ke klenotům čínské medicíny, je to neuvěřitelně silný. Rostlina je samosprašná a dosahuje až do výšky 10m. Minikiwi samičí sazenice - samosprašná.

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od Kč s. Má nafialovělé květy, plody jsou červené, podlouhlé bobule veliké asi 5 . Tato odrůda dorůstá výšky přibližně 4m a je samosprašná. Sama rostlina se česky jmenuje kustovnice čínská a nejznámější z. Goji patří mezi lilkovité, květy jsou oboupohlavní a je tedy samosprašná.


Je samosprašná , na pěstování je nenáročná, přesto jí vyhovuje teplejší, slunná poloha a kvalitní,. Samosprašná odrůda Shamade dozrává v průběhu července. Plody jsou pastelově oranžové s červeným líčkem. Brukev černá je jednoletá samosprašná rostlina dorůstající výšky až m. Sladké bobule dozrávají od. Květy jsou oboupohlavní, je samosprašná.


Kiwi actinidia chinensis JENNY- venkovní rostlina - samosprašná rostlina. Jedná se o lilkovitou rostlinu s oboupohlavními květy, což znamená, že je zcela samosprašná. Je to velmi pozdní, samosprašná kyselka výborné chuti a všestranným použitím.


A to já všechno nastudoval.

Ona ta odrůda Goliáš je kustovnice čínská Anne. Je však lepší mít jistotu. Pěstování: lépe plné slunce, nemá ráda zamokřeno, samosprašná.


A rostlina že není zcela samosprašná , doporučují sázet dvě. Tak mě zaráží že ta Ivanina, údajně taky čínská, vymrzá. Drobné fialové kvítky jsou oboupohlavní, rostlina je tedy samosprašná.


Actinidia deliciosa, samosprašná pozdní odrůda kiwi. KLANOPRAŠKA ČÍNSKÁ, plodící liána, kontejner 1l. KUSTOVNICE ČÍNSKÁ , GOJI, kontejner -2l.


Kříženec ostružiny a maliny s protáhlými červenými plody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky