pátek 14. srpna 2015

Nevysychavý lep

Nevysychavý lep

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Mucholapku AMARILLO lze aplikovat postřikem, nebo nátěrem, na různé povrchy. Obvykle na strečovou folii.


Zářivě žlutá barva tohoto netoxického lepu na bázi vody je mimořádně atraktivní pro většinu létavého hmyzu. Leo je možno nanášet na jakékoli . Svou bílou barvou lákají škůdce, kteří se následně přilepí na nevysychavý lep. Slouží jako biologicky šetrný, pomocný prostředek na ochranu rostlin před . Lep účinný na potkany a lezúci hmyz (mravce a iný lezúci hmyz). Co k tomu budeme potřebovat? Lepidlo nanesieme na papier alebo kartón.


Lepové pásy k odchytu škůdců lezoucích po kmeni stromů. Lep na lapače hmyzu a housenek. Svými barvami silně lákají škůdce, kteří se následně přilepí na nevysychavý lep. Informace o produktu: nevysychavý lep na přípravu feromonových, vizuálních a bariérových lapačů hmyzu, na natírání pásů a fólií, na imobilizaci housenek . Chrání stromy před škodlivým lezoucím hmyzem.


Nevysychavý lep

Nevysychavý lep s okamžitou a rychlou účinností na odchyt hmyzu. Není jedovatý pro rostliny. Molice láká intenzivní žlutá barva desek a při kontaktu se přilepí na nevysychavý lep. Novinkou letošní sezóny je žlutý nevysychavý lep pro odchyt obtížného hmyzu - AMARILLO.


Lapače podkôrneho a drevokazného hmyzu. Speciální nevysychavý lep na přípravu feromonových, vizuelních a . Balení: baleno po 5ti kusech lepových desek o rozměru 18x21cm. Používejte biocidy bezpečně. Nanáší se na podklad nebo na kůru. Tento nevysychavý lep je určen na přípravu feromonových, vizuálních a barierových lapačů hmyzu, na natírání pásů a fólií, na imobilizaci housenek, larev a . Chemstop – Ecofix – 2ml.


Povrch lepových desek tvoří nevysychavý lep. Dřívější výměna je vhodná tehdy, . Lep CHEMSTOP ECOFIX na lapače hmyzu 250ml. BioPlantella lep desky 10ks bílé Slouží k signalizaci náletu škodlivého.


Barvou lákají škůdce, kteří se přilepí na nevysychavý lep. Samotný lapák omezí škůdce jen omezeně tím, že se většinou samečkové přilepí na nevysychavý lep. V době největšího náletu do lapáku je vhodné zahájit . Díky své bílé barvě přilákají desky škůdce, kteří na tuto barvu reagují lépe než na jiné barvy a přilepí se na nevysychavý lep. Na jeho prípravu je nutné použiť dlhodobo nevysychavý lep , ktorý dokáže uchytiť a fixovať hmyz už pri prvom kontakte s odchytovým pásom.


Lepový optický lapač sloužící k signalizaci a snižování výskytu populační hustoty škůdců. Obsah: nevysychavý lep na bázi polyoleofinů chemstop Ecofix 375 . Formitox tekutý 3ml MR Prostriedok aplikujeme na trasy lezúceho hmyzu,. Svou zářivě žlutou barvou lákají škůdce, kteří se následně přilepí na nevysychavý lep.


Kupte si nechemický lapač těchto škůdců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky