čtvrtek 13. srpna 2015

Strunová hlava na křovinořez

Strunová hlava PHDO0UNIVERSAL. Univerzální strunová hlava se sadou adaptérů pro montáž na většinu. Poloautomatická strunová hlava „Tap and Go“ s dvěmi strunami o průměru 4mm.


Vnitřek hlavy křovinořezu vyplňuje cívka se strunou. Unikátní uchycení cívky v hlavě umožňuje poloautomatické vysunování vyžínací struny , což značně zvyšuje. Jak správně vybrat strunovou hlavu.

S hlavou Gator Speed Load navinete strunu za méně než vteřin. V nabídce máme obyčejné strunové hlavy i . Kvalitnější než originální díl. Vyžínací hlavy se strunou ve značkové kvalitě STIHL, s různými tloušťkami žací. Vhodné pro křovinořezy Husqvarna 535RX, 535RXT, 545RX, 545RTX, 555RXT, . Podle výkonu křovinořezu lze . Universální kryt plastový,vhodný pro většinu druhů křovinořezu.


Hlava umožňuje nasadit vedení o . Dvoulanková strunová žací hlava STIHL AutoCut C 6-pro benzinové a elektrické vyžínače Stihl a Viking ideální nejen pro dokončovací práce.

Velice jednoduché natahování nové struny,bez potřeby sebemenšího rozebírání této hlavy anebo křovinořezu. Struna v křovinořezu většinou dojde v okamžiku, kdy to nečekáte. Znamená to hlavu rozebrat a znovu navinout. A když se nedaří, zabere to i . K prodeji nabízím novou strunovou hlavu se strunou do křovinořezu. Rychlonavíjecí poloautomatická strunová hlava OREGON max.


Na křovinořezy Homelite lze použít pouze originální hlava. Předmětem prodeje je: STRUNOVÁ HLAVA POLOAUTOMATICKÁ DO KOS, KŘOVINOŘEZŮ struna 4mm. Gje určena pro křovinořezy. Byl vyroben z vysoce kvalitního hliníku, díky čemuž je hlava trvanlivá a velmi trvanlivá. Upevňovací šroub s levým.


Výměna struny v křovinořezu , výměna struny strunová sekačka. Otevření žací hlavy BASIS a výměna struny. Platba ONLINE kartou, doprava DP 1Kč. Kovová strunová hlava na křovinořez MAR-POL Vyšší životnost díky kovové konstrukci Vyšší . Tento výrobek je originál a . KOVOVÁ strunová HLAVA na křovinořez.


Do vyprodání všech položek.

Náhradní strunová hlava do křovinořezu v poloautomatickém provedení. Poštovné u tohoto produktu činí 4- Kč. Podmínkou je platba předem. Cena za poštovné je stanovena pouze pro jeden kus, . Kompletní strunová hlava pro VeGa Ca C43. Vhodná pro křovinořez VeGA BC 4Pro a BC 5Pro.


Hliníková strunová hlava 4-lank - Jet-Fit Pro. Kryt hlavy křovinořezu univerzální . Křovinořez nabídne dvojitou strunovou hlavu , ozubený list, polstrovaný popruh i obouruční rukojeť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky