pátek 5. října 2018

Sněhová fréza jednostupňová

Jednostupňová elektrická sněhová fréza pro odklízení sněhu. Nakupujte chytře na Svarecky-obchod. Jednoduchá sněhová fréza pro domácí použití. Prodáváme jen to, čemu rozumíme.


Tato fréza je určena k odklízení sněhu z pevných ploch, zámkové dlažby, . To znamená, že sněhová fréza bude sestavena, naplněna provozními kapalinami, seřízena a odzkoušena.

Sněhovou frézů tak dostanete připravenou ihned k . Zapomeňte v zimním období na otravné odhazování sněhu lopatou a přenechte tuto namáhavou práci profesionálům. Vpravo: jednostupňová snehová fréza , počas prevádzky. Husqvarna ST 1je ideální pro majitele domů, kteří potřebují kompaktní, snadno ovladatelnou a výkonnou sněhovou frézu. Je určena pro odklízení sněhu z . Výkon v kompaktnom balení. Sněhová fréza Honda s koli na odklízení sněhu HS621.


Honda HS 6- sněhová fréza jednostupňová.

SNĚHOVÁ FRÉZA - jednostupňová sněhová fréza má ovládání šneku pomocí spojky, otočný škrabací nůž a skládací rukojeť pro snadnější skladování - při . Vyčistí sníh až na asfalt nebo jiný povrch. MTD SMART M jednostupňová sněhová fréza. Hodí se na odklízení zahradních . Kategorie: Zahradní technika . Wolf Garten Select SF - jednostupňová sněhová fréza. Lehká, malá, jednostupňová sněhová fréza s jednoduchou obsluhou.


Benzínový čtyřtaktní motor s pořádným výkonem uspokojí i náročné uživatele. Popis : Motor benzínový, OHV 4- taktní. Pracovní šířka vyklízecího štítu 3mm, výška bunkru 2mm, velmi . Typ motoru, MTD ThorX 3 OHV. Tato jednostupňová sněhová fréza MTD Mse díky své hmotnosti vyznačuje velice snadnou manévrovatelností.


Pogumovaný šnek z polymeru perfektně . V případě záruční opravy tohoto zboží je doprava od vás do servisu a zpět včetně opravy zcela zdarma. Vše vyřídíme za vás = nulové . Mezi ně patří určitě kompaktnost celého zařízení. Dále je to menší hmotnost oproti ostatním modelům. Všetky informácie o produkte Snehová fréza MTD M 5 porovnanie cien z.

MTD M - jednostupňová snežná fréza Ideálna snežná fréza pre menšie plochy. Je to hlavně díky tomu, že tyto stroje jsou lehké a obratné. Podvozek z ocele a plastu. VeGA L-elektrická sněhová fréza jednostupňová , která je vhodná pro rychlé odklízení sněhu z cest, nájezdů, chodníků a dvorků.


Cub Cadet 2LHP - jednostupňová sněhová fréza POUZE NA OSOBNÍ ODBĚR objednejte v eshopu. Výrobce motoru MT typ MTD ThorX 3 OHV. Tyto frézy však perfektně odklidí sníh pouze ze zpevněných povrchů, při práci na nezpevněných by mohlo dojít k poškození šnekového systému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky