pátek 19. října 2018

Substrát pro výsev a množení 20l

Substrát pro výsev a množení 20l

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Je jemně mletý, má vzdušnou strukturu, nízký obsah živin. ZAHRADNICKÝ SUBSTRÁT A pro výsev , množení a řízkování 20l. Vytváří ideální podmínky pro klíčení semen a . Speciální substrát určený pro výsev a množení rostlin.


Substrát pro výsev a množení 20l

Je složen ze směsi vytříděné světlé a tmavé rašeliny s upravenou pH reakcí. Je vhodný jak k setí semen, . Chtěli by jste si vysít svoje vlastní rostlinky, pak bychom vám doporučili právě tento druh substrátu pro výsev a množení s aktivátorem zakořeňování. Substrát s nízkým obsahem živin. Forestina substrát pro výsev a množení L. Doprava pouze zahradkářské potřeby Pavlík nebo osobní odběr ! SLOŽENÍ: rašelina, kompost, písek, nízký obsah živin, . Primaflora substrát pro výsev a množení l , Kategorie: Zemina, substráty. Složení: rašelina, písek, upravená reakce, jemná struktura, nízký obsah živin pro rovnoměrné vzcházení semen a . Je určen k přepichování mladých rostlin, zakořeňování řízků.


Mezi nejsložitější období v životě rostlin patří první týdny po výsadbě. Rašelina zahradnický substrát pro výsev , množení a řízkování 20l. Výsevní substrát je určen speciálně pro výsevy a množení rostlin. Je připraven ze směsi vytříděné světlé a tmavé rašeliny s upravenou PH reakcí. OBI Bio pěstební substrát a substrát pro bylinky 1x l. Agro substrát výsev a množení , l. Myslíme i na domácí mazlíčky: Krmiva pro psy a kočky.


Vaši rodinu a domácnost na jednom místě. ROZVOZ ZDARMA pro Martinice, Holešov a blízké okolí. Skvělá volba pro pěstování a přesazování muškátů a jiných balkonových.


Prémium substrát pro pokojové rostliny 20l. Floria substrát pro muškáty. Nově přehlednější a rychlejší.


Substrát pro výsev a množení 20l

Kvalitní substrát je prvním a zároveň zásadním předpokladem pro silné a zdravé rostliny. AGRO substrát pro azalky a rododendrony, l. PF Pelargonie substrát 20l , Pro pěstování muškátů a jiných balkónových květin , 35. PF Výsev a množení 10l, Pro výsev , přepichování mladých rostlin, . ORESTINA STANDARD substrát pro výsev a množení l. Popis: Výsevný substrát je určen speciálně pro výsevy a množení rostlin. Kompost zahradnický Mulč kůrový pokoj 5l pokoj 10l pokoj 20l.


PF substrát pro výsev a množení l. Mulčovací kůra - borová l. Internetový obchod - zahradnická prodejna Praha Zbraslav, se soustředí na odvětví zahradnictví, kde najdete produkty pro práci na zahradě. Provozovna a sklady se nachází v Hrušovanech nad Jevišovkou v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky