středa 31. října 2018

Spintor 6ml

Spintor 6ml

Přírodní postřikový insekticid s účinnou látkou spinosad ve formě suzpenzního koncentrátu pro ředění vodou určený k ochraně brambor, révy vinné, . Insekticidy se významně podílely . Prvý prírodný insekticíd netoxický pre človeka a teplokrvné živočíchy, žiadne rezíduá v ošetrenej kultúre. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. SpinTor působí jako požerový a kontaktní insekticid.


Spintor 6ml

Přírodní insekticid s velmi účinnou látkou spinosin úspěšně hubí škůdce na bramborách, révě, . Hubí škůdce na bramborách, révě, jabloních, brukvovité, plodové a cibulové zelenině. Postřik proti škůdcům ve formě suzpenzního koncentrátu pro ředění vodou určený k ochraně proti škůdcům brambor, révy vinné, jabloní, květáku, hlávkového . Spintor hubí škůdce na bramborách, . SPINTOR 6ml v obchodě Agromanualshop. Vhodný pro ekologického zemědělství. Přesvědčíme Vás o tom, že náš sortiment vyniká nejen širokou nabídkou, vysokou kvalitou a dostatečným . Naposledy jste navštívili. Dostupnost, Skladem (ks).


W ofercie mamy szeroki asortyment w kategorii Środki . Saccharopolyspora spinosa. Preparat owadobójczy, przeznaczony do zwalczania niektórych szkodników . Owadobójczy środek pochodzenia naturalnego, przygotowany w formie wydajnego koncentratu do . Distribútor chovateľských a záhradkárskych potrieb. Aplikácia je vhodná v čase, keď chceme zasiahnuť ešte ďalších škodcov ako piliarky, hrčiarky , . Produkty - insekticidy - SpinTor.


Spintor 6ml

Přípravek proti mandelince bramborové, můře zelné, třásněnce zahradní na cibuli a póru, třásněnkám na rajčatech a paprice, obaleči jablečnému a obaleči na . Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Vaše hodnotenie: € s DPH. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Zobacz inne Środki ochrony roślin, najtańsze i najlepsze oferty, . Zwalcza: larwa stonki ziemniaczanej, bielinek , piętnówka kapustnica,. Plodina Škodlivý činiteľ Koncentrácia v Dávka na 10l vody a 100mČakacia lehota v dňoch Povolené kombinácie a poznámky Zemiaky Pásavka. Jest to środkek owadobójczy pochodzenia naturalnego, w formie koncentratu w postaci stężonej zawiesiny do sporządzania zawiesiny wodnej, . Je přírodní a jedinečný postřikový přípravek určený k ochraně brambor, révy vinné, jabloní a zeleniny proti škůdcům.


Konkrétně proti mandelince bramborové. In Weinreben gegen Gemeiner Ohrwurm (Forficula auricularia) mit max. Zabýváme se prodejem základních i doplňkových potřeb pro zahrádkáře, chovatele, rybáře i kutily.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky