úterý 23. října 2018

Wellness masáže pro dva

Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma masáž pro dva. Privátní wellness s masáží a občerstvením pro dva. Je to procedura vhodná nejen pro páry partnerské, využít je mohou i . Víkendové pobyty a wellness víkend pro dva jsou pobyty nejčastěji zaměřené na relax a wellness.


Janské Lázně s wellness i Stezkou korunami stromů.

All inclusive pobyt s neomezeným wellness pro dva. Pro Váš wellness pobyt jsme přichystali masáže , večeři, pobyt v bazénu. Dopřejte svému tělu i mysli zasloužený odpočinek s prvotřídními gurmánskými zážitky. Toužíte dnech plných odpočinku se svou drahou polovičkou? Masáž celého těla pro dva.


Vydejte se na wellness pobyt pro dva. Těšit se můžete na neomezený vstup do wellness , masáže.

Využijte nabídky lázeňských procedur v odděleném . V masáži jsou zahrnuty dolní končetiny, hýždě, záda, ruce, a lehká masáž hlavy ( tělo zezadu). Aquamarine Spa je skvělým místem pro dokonalou a ničím nerušenou relaxaci celého těla i mysli. Pobytový poukaz „ Srdce pro wellness pro DVA „ zahrnuje. Zábaly a masáže pro zahřátí, relaxaci a uvolnění: x minut teplý . Relaxační wellness pobyt pro dva. Luxusní wellness pobyty a ubytování pro dva v Zámeckém hotelu Třešť nedaleko Jihlavy.


Skvělé pro uvolnění těla i mysli. Ve WELLNESS HOTELU STEP Vám přední odborníci nabídnou různé druhy masáží. Například relaxační a exotické, . Thajská olejová masáž celého těla.


Užijte si unikátní saunový svět, termální bazény a báječnou masáž pro dva u brněnské . V rámci tohoto balíčku pro dva budete moci kompletně využít naše wellness. Poznejte jedinečné místo pro relaxaci a odpočinek. V resortu nabízíme široké spektrum pobytů a služeb- autentická ájurvéda, hubnutí, jóga, wellness a mnohem .

Romantické masáže pro dva. NÁŠ TIP: Každé dva měsíce nabízíme speciální nabídku v beauty salonu . Přinášíme vám pohodu do života, skvělé a jedinečné masáže , soukromí, individuální přístup, ale také saunu, Infrasaunu, wellness , wellness pro dva , whilrpool, . Vychutnejte si odpočinek a relax, zapomeňte na stres. Necelá stovka trysek ve vířivce zajistí příjemnou . Ovocný talíř – nealkoholické koktejly „Five Senses“.


Wellness Šumperk – pro dva , maximálně čtyři osoby. WELLNESS JAKO VÍNO na noci, snídaně, masáž minut, Saunový svět. Nabízíme rodinné wellness , kde se budete cítit jako doma. U nás je priorita Vaše pohodlí a . K dispozici jsou dva fresh bary, pro regeneraci můžete využít vnitřní a venkovní. Vyzkoušet můžete masáže klasické, relaxační, s kvalitními Bio olejíčky, . EA Zámecký Hotel Sychrov: Dárkový pobyt pro dva s masáží a wellness - Na.


Velmi příjemná masáž pro dokonalé psychické uvolnění a vyplavení hormonů štěstí. Rozmazlování pro dva začíná celotělovým ošetřením v péči dvou terapeutů v jedné . Den pro princeznu: masáž a maska i aroma lázeň. Hýčkání pro dva : párová masáž dle výběru.


Objednání masáže je nejpozději dva dny předem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky