čtvrtek 25. října 2018

Jak se zbavit molů v kuchyni

V zamořené kuchyni dokáže nadělat pěknou paseku. Ukážeme vám způsob, jak se molů zbavit rychle a bezpečně! Od molu šatního se liší větší velikostí a tmavšími křídly, proto je důležité, abyste je uměli rozeznat.


May Zbavit se molů sice není jednoduché, ale jde to. Pokud se vyskytli v kuchyni , konkrétně ve spíži či skříňce, kde skladujete zásoby, jako jsou . Jul Zatímco se kuchyní vesele třepotá další mol , zoufale přemýšlíte, odkud se vzal… Moly nebo jejich pavučinky najdeme v mouce, v oříškách, .

Sep Vyklidila jsem celou kuchyň , vyhodila jsem všechny napadené potraviny a zbytek uklidila do. Už se jich chci zbavit jednou pro vždy. V zimě ani netušíte, že něco takového existuje, ovšem . Jan Zavíječe moučného, jemuž se říká také potravinový mol , si můžete přinést domů v pytlíku mouky z obchodu, do spíže se vám ale může dostat i . Housenky mola potravinového v . Potravinový mol je silný nepřítel, a jakmile se u vás v kuchyni objeví, čeká vás perný boj.


Přečtěte si jednoduchý návod. Jul Moli nesnášejí některé intenzivní vůně.

Apr Okamžitě po odhalení hlavního sídla a vyhození napadených potravin je potřebné aplikovat hubicí přípravky na potravinové moly. Moli v domácnosti a jak na ně přírodně a efektivně. Trichogramma Moli v potravinách Moli šatní Boj s moly. Zbavte se molů přírodně a efektivně.


Jan Další možností je využít odpuzující sílu česneku. Jednoduše jej rozkrojte a vložte dovnitř kuchyňských skříněk. Silný zápach moly odežene.


Aug Kolikrát jste se už snažili zbavit se těchto nevítaných hostů, a pořád marně? Malí nenápadní motýlci dokážou v kuchyni způsobit doslova . Aug Je maličký, ale přesto se nám často nedaří v boji proti němu vyhrát. Tušíte správně, potravinový mol okupuje naše kuchyně i spižírny a dohání . Aug Lze tak výrazně snížit riziko, že si moly zamoříte kuchyň. Zjistíte-li, že zdroj molů je u vás, a že se jich nemůžete za žádnou cenu zbavit , . Potravinoví moli se do domácnosti dostanou většinou při nákupu potravin, nebo už jsou v domě.


V kuchyni je pak výtečný vařený, zapékaný i nakládaný. May Do vašich zásob se pustili zavíječi, lidově řečeno moli. Vykliďte všechny police ve spíži i zásobní skříně v kuchyni , vše pečlivě prohlédněte, . Sep Do domácnosti se moli dostanou velmi snadno: buď si je přinesete v potravinách, nebo mohou.

Lidové prostředky pro jídlo. Jak se zbavit invazních rostlin na zahradě. Neatraktivní hnědošedý hmyzí mol může být přiveden do domu s. Feb Existují různé způsoby, jak se molů zbavit.


Otáčejte se v kuchyni kolem správné varné desky Zdravím, děkuji moc za . Mar Ten boj se vede v mé kuchyni už léta. Spíš než o prostředek, jak se zbavit molů , jde o to, že vám takový lepící pásek s přichyceným molem . Skvělý tip jak se rychle a efektivně zbavit molů v kuchyni. Nov Mola se musíte rychle zbavit.


Nakažených a prošlých potravin se okamžitě zbavte. Témata: mol , potraviny, škůdci, kuchyň , hmyz .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky