čtvrtek 7. prosince 2017

Ridomil ochranná lhůta

Přípravek na ochranu rostlin. Aplikační dávka přípravku. RIDOMIL GOLD MZ PEPITE fungicidní postřik proti plísním určený k ochraně brambor, révy vinné, cibule, rajčat.


Ochranná lhůta : - dní podle typu rostliny. OL ( ochranná lhůta ) je dána počtem dnů, které je nutné dodržet mezi . Ridomilu plus byla dní), u brambor je ochranná lhůta sedm dní . OL - ochranná lhůta je dána poćtem dnű, které je nutné dodrżet mezi termínem . Při ošetření proti plísni okurkové má ochrannou lhůtu jen 3-dny. Jeho ochranná lhůta je dní, takže po týdnu můžete zralá rajčata sklidit a konzumovat. Fungicidní přípravek určený k ochraně.


Použití v měsících: červen - září . Ridomil Gol 25g, cena Kč Bravo 50 ml, . Tyto ochranné lhůty se musí respektovat při sklizni ranějších odrůd. H3Může vyvolat alergickou kožní reakci. H361d Podezření na poškození plodu v těle matky.


H4Vysoce toxický pro vodní . Upozorňujeme na nutnost dodržení ochranných lhůt (moštové odrůdy dni) a. Správným používáním hnojiva docílíme zdravých rostlin. M, mankozeb ochranná lhůta : - dní podle typu rostliny g přípravku stačí . Lze kombinovat s postřiky proti škvůtcům. Dobré střídat s fungicidem DISCUS. Porosty rajčat je nutno podle stupně ohrožení opakovaně ošetřit při dodržení ochranné lhůty. Má ochrannou lhůtu dnů.


Všetky informácie o produkte Substrát a hnojivo AgroBio RIDOMIL GOLD MZ. V ochranné lhůtě ještě rajčata zralá nejsou. Využijete jej proti plísni bramborové, plísni cibulové i plísni okurkové. OL – ochranná lhůta je minimální interval ve dnech mezi posledním ošetřením a sklizní ošetřované kultury.


Před použitím si přečtěte přiložený příbalový leták. Držitel rozhodnutí o registraci: Isagro, S. OL = ochranná lhůta ve dnech Réva: do BBCH - bobule velikosti hrachu, hrozny svěšeny. Kontaktní i systémový fungicid zejména pro prevenci proti plísni na bramborách, cibuli, okurkách, rajčatech a vinné révě, 10g přípravku stačí k přípravě cca 8-4 . ACROBAT MZ dimethomorph g, mancozeb 6g. Ve směsi s přípravkem DITHANE M činí ochranná lhůta dní, ve směsi s . Metalaxyl-M je systémová .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky